igår, idag och för ungeför tre år sedan..

Igår drack jag öl med ett gäng vänner sedan ungefär tre och ett halvt år tillbaka. Det var en väldigt trevlig tillställning och väldigt uppskattat från min sida! Framemot småtimmarna, efter x-antal öl, så kröp det fram hur samtliga personer hade uppfattat mig som person under den första tiden av vår vänskap. Bitch, var ordet som användes.
Jag har flera gånger själv sagt att många som träffar mig för första gången troligtvis tycker att jag verkar bitchig, vilket är något som jag mest har menat på skoj.
Jag känner helt ärligt själv att jag inte på något sätt faller under det som jag skulle definiera som bitch. Men jag antar att det är samma där som med allt annat, folk tolkar saker olika och ord kan ha olika innebörd. Jag är ganska säker på att jag aldrig har kallat någon för bitch och menat det och jag tror aldrig att jag kommer göra det någon gång heller. Eller jo någon gång på tv rutan har jag stött på några riktigt bitchiga karaktärer..men dom har ju verkligen varit medvetet elaka! Som sagt, det kanske bara är jag som har en väldigt hård och grym uppfattning om vad som bör definieras bitchigt beteende.
Jag hoppas iallafall att det inte är så mina nära skulle beskriva mig idag, för det skulle suga rätt rejält :p

Bitch can refer to:
a malicious, unpleasant, selfish person, especially a woman.
a lewd woman.
Disparaging and Offensive. any woman.

/Dictionary.comKommentarer
Postat av: Pernilla

Well, det är samma för mig.

Folk får ofta en negativ uppfattnning om mig vid första intryck- och gör sedan en helomvändning när de lärt känna mig.Så, vi får väl vara glada att det är så Lina; att vi är bättre än första intrycket än tvärtom! =P

2011-10-28 @ 14:32:40
URL: http://nerpilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0