Det går bra nu!!

Enligt mitt horoskop idag; Just nu kanske ditt arbete präglas av förändringar. En överraskande vändning tycks inträffa om några dagar.


Vilket känns rätt så passande för dagen, har jobbat min första dag inom Umeås vikariepool och har även imorgon och hela nästa vecka iuppbokad med :) Roligt är det med att få prova på lite olika förskolor och fritids. Idag hade jag stängning och imorgon är det öppning kl.6.45 Dessutom ringde idag en rektor från Carlshöjd och undrade om jag ville komma på intervju där i veckan :p bara ett vik på ca 3mån tror jag, men det är ju precis det som jag är ute efter med! Kul att det händer lite saker, bra arbetserfarenhet och spännande med intervjuer.
Just nu känns livet helt okej bra :) Resten av kollektivet är å ser film ikväll, så jag har myst ner mig med Puck, popcorn och o.t.h season 5
fina fina Puck..


igår, idag och för ungeför tre år sedan..

Igår drack jag öl med ett gäng vänner sedan ungefär tre och ett halvt år tillbaka. Det var en väldigt trevlig tillställning och väldigt uppskattat från min sida! Framemot småtimmarna, efter x-antal öl, så kröp det fram hur samtliga personer hade uppfattat mig som person under den första tiden av vår vänskap. Bitch, var ordet som användes.
Jag har flera gånger själv sagt att många som träffar mig för första gången troligtvis tycker att jag verkar bitchig, vilket är något som jag mest har menat på skoj.
Jag känner helt ärligt själv att jag inte på något sätt faller under det som jag skulle definiera som bitch. Men jag antar att det är samma där som med allt annat, folk tolkar saker olika och ord kan ha olika innebörd. Jag är ganska säker på att jag aldrig har kallat någon för bitch och menat det och jag tror aldrig att jag kommer göra det någon gång heller. Eller jo någon gång på tv rutan har jag stött på några riktigt bitchiga karaktärer..men dom har ju verkligen varit medvetet elaka! Som sagt, det kanske bara är jag som har en väldigt hård och grym uppfattning om vad som bör definieras bitchigt beteende.
Jag hoppas iallafall att det inte är så mina nära skulle beskriva mig idag, för det skulle suga rätt rejält :p

Bitch can refer to:
a malicious, unpleasant, selfish person, especially a woman.
a lewd woman.
Disparaging and Offensive. any woman.

/Dictionary.comen vecka..det är nästan skrattretande!

För ganska precis en vecka sedan lämnade jag staterna. Under denna vecka har jag hunnit bo i Näsåker på mammas soffa tre nätter, Emmas säng en natt och nu har jag bosatt mig på min egen soffa, som för övrigt befinner sig i (läs min) Simon och hampus lägenhet. Har haft en bra helg i Umeå, mycket häng med Näsåkers gänget plus Jonas och två kvällars ganska intensivt festande! NH var saknat..

Imorgon ska jag försöka ta tag i saker och ting, börjar med ex jobbet som faktiskt borde kunna bli färdigt på några dagar!

I 25år och en dag har jag levat

Igår hade jag äran eller lyckan att få fylla 25år. Självklart är jag tacksam och glad över att jag fått uppleva så många fina och minnesvärda stunder, men jag är även tacksam över de stunder som varit mindre bra, då det är det som kallas att leva!

Man vet aldrig när dagen D kommer, det kan inträffa inom en snar framtid eller om en hel livstid. Detta är något som jag tänker rätt mycket på..livet alltså. Hur ska man egentligen leva sitt liv och vad är det rätta sättet att leva på, finns det bara en mening med livet? Alltså det här låter mycket seriösare än det var tänkt.. Men iallafall så är jag i det stora hela nöjd med hur mitt liv hittills utspelat sig och eftersom det verkat funka hittills tänker jag fortsätta att ta det som det kommer och leva för stunden! Jag tror att så länge man är lycklig och nöjd med sig själv som människa så lever man nog livet ett hyfsat bra vis! :)

Tack till alla som jag mött, fått lära känna och de som fortfarande finns vid min sida.
Ni får mig att le och gör mitt liv helt fantastiskt bra!

jag har ont i min bak av denna dagen.

Ojoj, imorgon blir det en låång födelsedagspromenad.
Dels för att jag måste gå ner alla njutningsfulla kilon som jag gått upp i Usa och dels för att jag mer eller mindre suttit i ett säte/bänk/stol hela dagen. Eller rättare sagt så har jag suttit på två olika flygplan i ca9h, två tåg i ca3,5h och snart på en buss i 2h. Sedan är det ju minst 4h väntande mellan alla färdmedel också som måste tas med i beräkningen..så sammanlagt har jag alltså suttit på min stackars bak i 18-19h i sträck.
som sagt, imorn blir det mycketpromenerande!

Btw så är jag i Sverige igen och alldeles snart i Näsåker!

Tekniska problem i flygplanet kan inte vara bra..

När jag var på väg till staterna var de terroristhot som skrämde upp mig.. och nu fem veckor senare så befinner jag mig på Washington Dulles airport och ska precis gå ombord på planet till London. Men så dyker en flygvärdinna upp och påstår att nån stapelisator grej har tekniska problem. Så här sitte jag nu och väntar på att få veta mera om ca 30min. Hoppas innerligt att vi inte blir försenade med mer än 1h, för då missar jag mitt plan i London.

Iallafall så har jag haft en grym semester i Washington med Louise :) Vi har ätit massor med mat (vilket resulterar i att jag i princip borde gå hem från arlanda för att komma i mina kläder som väntar därhemma.) Vi har också fikat, shoppat, tränat lite, tagit långa promenader och turistat :D Eller egentligen är det mest jag som turistat och tvingat louise att ta kort på mig och alla sevärdheter. Men roligt har vi haft!
Sen att vi hann med New york i 3 dagar var ju inte heller helt fel. Häftig stad med mycket att se och bra shopping, dock ingen stad där jag någonsin skulle bo. På tok för mycket turister och ljudnvån går inte att jämföra med något annat.. Näe, tacka vet jag Redondo Beach :) där trivs jag bäst!
JAG OCH PINNEN I D.C.                              Times square!!

detta säger så mycket mer än jag kan uttrycka i ord..

Dag ett i NY..

Jag hade en riktigt grym sista helg i Redondo beach!!

Hade en lugn fredag kväll hemma med familjen..vilket bara var början på en händelserik och rolig sista helg i mitt kära andra hem Redondo!
lördagen var det varmt som bara den och solen sken från klarblå himmel. Perfekt väder för att åka iväg på Zac's football match :) Tyvär blev det förlust men han var lika glad ändå. På eftermiddagen tog jag och My pojkarna och åkte till Toys R'us.
Kvällen spenderades med mina favorit tjejer i Hermosa :D
Blev en barrunda som såklart slutade på Sangria, något som gjorde mig särskilt glad. Hade under veckornas lopp fått upp ögonen för en bartender där ;p och fick till min stora förtjusning första drinken gratis. Jag börjar misstänka att det bara är jag i hela L.A som dricker Redbull Jäger. Detta grundar jag i att redan vid min andra utgång på Sangria så visste bartendern direkt vilken drink jag ville ha utan att jag ens hann beställa :P Fast det är klart, att umgås med Redondos "IT Girls" har väl sina fördelar! Kommer att sakna dessa brudar och barerna i Hermosa!
Söndagen var ännu varmare än lördagen och jag och My passade på att åka in till downtown där det var stoor marknad. Marknaden var tokmysig med massa vintage prylar och dyl,påminde mig om Urkult :p ja det till och med luktade som Urkult! Som varje söndag var det även farmersmarket i L.A och massor med gott att äta. Det blev den härliga kombinationen av Sushi och Crepes!
På kvällen skulle jag packa och ta en snabb middag med My innan hon skulle sitta barnvakt. Men gissa min förvåning när vi kom till restaurangen och hela familjen Sullivan och Erik sitter där och väntar. Jag brukar inte vara alltför förtjust i överraskningar..men denna var helt klart väldigt trevlig!! :) Min fina fina familj!!
Efter middagen bestämde sig My och jag för att åka till Hermosa och ta en drink. Vilket resulterade iatt vi träffade trevligt folk och kom hem först vid kl.2.00 X antal drinkar senare. Men det var en fantastiskt rolig kväll med My!!Vad är världens största djur??

Nu är avskedet nära.. Och nu är det inte längre bara mitt andra hem med min underbara familj här i Redondo som jag kommer sakna. Har de senaste två veckorna börjat träffa lite folk, bland annat tre tjejer som jag tycker väldigt bra om. Det kommer bli trist att lämna detta precis närvänskapen börjat gro!

Men vi hade iallafall en trevlig kväll på Sangria igår och förhoppningsvis blir det ytterligare en grym kväll imorgon!


Louise och Martin har varit här sedan i tisdagskväll och vi har hittat på massor med skojjiga saker. Varit på Aquarium i Long beach, åkt pariserhjul på Santa monica Pier, fotat Hollywood skylten, käkat glass och god mat. Men idag var nog ändå bästa dagen, inte pga att dom åkte hem idag, utan för att vi varit på en 3timmars båttur på havet. Som gick ut på att hitta valar, inte vilka valar som helst utan Blåa valar. Har tyvär inga bilder ännu, men det var grymt häftigt att se dessa enorma djur dyka upp ur havet, spruta lite vatten och sedan försvinna ner i djupet igen. Några valar dök upp nära båten och några längre ifrån, men det häftiga var att de kunde vara osynliga en stund och plötsligt bara dyka upp från tomma intet utan minsta förvarning. Heltklart mäktigt :D Resten av dagen spenderades på stranden i Hermosa, Tack för dessa dagar, ses på måndag i Washington DC!!!

skaffa alltid reseförsäkring...

Ajajajajajajaj!!!
Jag har så sjukt ont i min hals, utanpå min hals och i min stackars mun :/ Vill  helst bara ta tag i och dra loss dom där infekterade mandlarna.
Inte kul att bli sjuk i Usa där ett läkarbesök kostar skjortan.

Mest typiskt är att Louise kommer till L.A på onsdag och det hade vart kul om jag var pigg och kunde göra massa roliga saker med henne och Martin. Dessutom är det min sista vecka här..

tiden flyger iväg när man har roligt..

Helt galet att det redan har gått 3 veckor..bara 2 kvar nu :p Hade kunnat stanna bra mycket längre! Fast min plånbok insisterar ganska starkt på att vi måste hem till kalla underbra Sverige och skaffa lite mer pengar. Men vad gör väl det att man är pank, när man har andlat så himla mycket bra och extremt nödvändiga kläder och skor :D
Jaa, mycket shoppande har det blivit och många besök på stranden med..på tal om stranden så är det väldigt fint väder idag. Tror jag ska ta min beach bike och cykla till Hermosa, det blir en bra lördag!
Appropå Hermosa, hängde jag med Cole på fest i torsdags. Vilket var grymt trevligt :) träffade massa folk och fick gå ut och dansa på mitt favorit ställe Sangria!!

RSS 2.0