alone with my thoughts..

Denna helg har jag haft lägenheten helt för mig själv, bara jag och Puck. Förutom en förfest i fredags och pizza middag med Frida och Benny i lördags så har jag knappt lämnat hemmets trygga vrå, eller träffat några människor. Och trots att jag på sätt och vis tycker det är skönt att vara ensam emellanåt, så har ensamheten även en tendens att få mig att känna mig väldigt väldigt ensam..
Men någonstans är det väl så att man måste lära sig att tycka om och trivas i ensamhet. Det är bara så svårt att hitta en balans i livet, mellan ensamhet, vänner och familj. Vad behöver och vill jag ha för att känna mig mer tillfreds och mindre ensam. Svaret som ekar i mitt huvud är; Åk tillbaka till solen, värmen och människorna som du tycker så mycket om. Bara gör det!!
Kanske finner jag inte vad jag söker utomlands, kanske är det bara ett sätt att fly från verkligheten, eller så är det bara så enkelt att det är där jag vill vara just nu. Och resten löser sig med tiden :P
Det är egentligen ett riktigt lyxproblem att ha hela livet framför sig utan måsten eller förpliktelser..stackars mig!

Kommentarer
Postat av: Frida

Tack för igår! Riktigt kul att hitta på nått igen tillsammans :) Går ju alldeles för lång tid emellam så måste göras om snart igen. Går ju bra när vi ser FBK tillsammans :)

2011-11-07 @ 01:02:55
URL: http://friben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0