heeelg!

har gjort omtenta idag i fonetik. Pä vägen dit kändes det jättebra, jag hade pluggat bra och redogjorde stolt för Marie om allt jag kunde. Beskrev säkert både vokaler och fricatives..jag var riktigt jävla förberedd! Kändes bra ända fram tills att jag slog upp tentan och såg att alla frågorna var utbytta, jag lovar att jag bara villa gråta och gå därifrån..men jag gjorde mitt bästa i alla fall och nu är det bara att hålla tummarna så hårt som det bara går!

Nu är det däremot fredagkväll och jag och Malin ska ut på stan och slira ;D (precis som det ska vara)

onsdag, en dag jag i vanliga fall gillar!

en onsdag brukar vanligtvis vara en bra dag, kanske att man gör till skolan på nån föreläsning eller liknande, pluggar lite hemma och dagen brukar oftast avslutas i trevligt sällskap med buffe på NH! :)
Men den här onsdagen kommer jag att sitta och plugga fonetik inför min förstaste omtenta någonsin som går av stapeln på fredag.. Hur faan ska det gå?! Blir till att nöta som bara den idag om jag ska ha en chans att klara skiten :/ Dessutom har jag ett seminarium imorgon, så jag måste sammanfatta två kapitel tills dess med.

Näe, det ska bli så skönt när helgen kommer :p får besök av min bästaste bror då!

tisdag = ridning

Yes, idag var det ridning på surf där jag fick rida en häst jag inte ridit förut "BJ" det gick väl sådär.. han var rätt okomplicerad som min ridlärare sa och ändå red jag halvdåligt. Vet inte om det är jag som blivit sämre på att rida eller om det är något annat men självförtroendet är på noll! Men några språng var iaf bra :p
Imorgonbitti blir det upp tidigt som tusan och plugga fonetik inför omtentan på fredag, vet inte hur jag ska kunna klara det..men det bara måste gå.
är iaf glad över att jag fick min apsnygga jacka idag :D lite tjejig förvisso, men det kan jag ta!

En bra helg, det är vad som behövdes för själen.

Hade en väldigt bra helg, behövde egentligen plugga då jag ligger lite efter men jag struntade i det och gjorde bara sånt som jag ville göra istället!
och det är fan det bästa man kan göra för att själen ska må bra, inte planera för mycket utan bara ta dagen som den kommer.
penderade nästan hela helgen med min gamla goda vän Lilinda och det var riktigt trevligt :) blev både en tur på stan, fest, harrypotter och en stallplats!!
Kommer bli en skitbra häst vinter det hära, precis vad jag behöver!

den gamla goda tiden :)

lack of motivation..

Jag är så fruktansvärt less på att plugga, alltså inte på att studera..för jag gillar att studera. Det är bara det att jag inte orkar bry mig om att plugga just nu, jag "försover" mig till föreläsningar, kuggar tentor och har total skrivkramp. Vilket såklart känns lite irriterande, då studietakten inte sänks bara för att jag är less!

Näe, jag behöver nåt peppande som gör så att jag blir motiverad igen.. but what could that be?

just nu!

Så bor jag i en mysig trea i umeå tillsammans med mina katter Puck och Signe och ibland även med min combo Åsa, som aldrig är här.
Jag har bara tre kurser kvar innan jag är färdig förskollärare, vilket känns både bra och tungt, har ju precis börjat gilla studentlivet igen och vet inte om jag är redo att börja söka jobb redan till sommaren.. Näe, det blir nog så att jag läser till några kurser till hösten ändå.
För första gången på tre år så trivs jag riktigt bra i Umeå och det vill jag fortsätta med!

Nu känner jag återigen motivationen..

Den liksom flödar genom fingrarna.

Idag är det pluggdag, igen.. jag har den här terminen heöt tappat diciplinen och även motivatinen till allt vad plugg och skola heter. Men det ska nog gå lättare idag, för jag beställde kläder igår :) bland annat den här täckjackan!
ååå, som jag hoppas på att den är lika snygg som den ser ut!RSS 2.0