Inget slår väl första dagen på en ny kurs..

rörelse, idrott, kost och till sist hälsa det är vad jag kommer att syssla med under de närmaste månaderna. Det kommer bli skidåkning, skridskor, lekar, sporter och dans, allt ganska roliga saker. Utom skridskorna, jag har alltid varit dålig på att åka skridskor och gillar det inte alltför mycket..inte heller det där med dans idrott som tex aerobics.
Men annars tror jag att det kan bli en rätt bra kurs :P bra vår termin överhuvudtaget önskar jag mig. Detta blir dessutom sista terminen i lägenheten, så vi får se till att göra det bästa av tiden!

and then there were two..


Dementos blev imorse en person mindre, då Kicki bestämt sig för att ta studieuppehåll under våren för att åka ut på resa. Det känns redan lite tomt och hon kommer att bli väldigt saknad!he is finally here..

Hämtade idag hem Puck, vår tio veckor gamla kisse. Halvt bondkatt, tjugofem procent Ragdoll och tjugofem procent Main coon.
kissekatten Puck.

 
Kommer troligtvis även kallas pucken och pucko, man kan nog säga att namnet Puck är för att det ska låte lite fint sådär, sen ser han ju ut som en puck också tycker jag. Detta är alltså våran lilla kissemiss, som kommer att bo med mig i umeå mestadels..men en hel del resande kommer han även att få vara med om, då vi åker hem till Fredrik på helgerna. 

Jag hoppas att lille Puck inte far illa av att ha föräldrar som är särbos, men det ska nog gå bra..bara han inte blir åksjuk :p det skulle kunna bli lite jobbigt!  

längtar så tills lördag då vi får hämta hem honom!som han ser ut nu..


har fått vissa klagomål..

så jag tänkte att antingen lägger jag ner bloggar karriären helt..eller så skärper jag till mig och blir bättre än någonsin på att uppdatera?

får suga på den ett litet tag, innan jag bestämmer mig.

Iallafall så är det ett nytt år 2010 känns hyfsat lätt att skriva ändå.. 
hade ett ganska bra jullov med Fredrik och resten av familjerna. Firade nyår nere hos Lisa i Bollnäs :) och nu är man tillbaka i Umeå för ännu en termins plugg!
Har prcis avslutat en kurs (eller om ett par timmar när hemtentan är klar, så har jag avslutat den..)och den var väldigt intressant, önskar att jag kunde bli lärare från förskola upp till åk9, det hade vart något! Kursen hette iallafall Identitet, samlevnad och sexualitet, rekomenderar den starkt! Tror att jag är lite sugen på att göra examensarbetet i detta ämne.

Men som sagt, nytt år, nya kurser, en combo mindre och en extra katt..det är var jag har att se fram emot! 

nu blir det till att skriva 3sidor arbete och sedan tvätta lite kläder inför imorgon!
 love..


RSS 2.0