urkult- 09

Hela veckan har det varit Urkult här i Näsåker, det började redan på måndagen då hotellet hade en slags förfest :) med band som spelade. Så trots arbete kl.7-16 var jag och Louise där och festade (med måttlig mängd alkohol) Tisdagen följde i måndagens fotspår, med hotellet, öl, band och trevligt folk! På onsdagen var det dags för det som alla väntat på..Eldnatten, som för många verkade vara en besvikelse. men själv tyckte jag om den, vem kan motstå en flygande älgs brunstiga råmanden?! Torsdan blev lugn, då jag jobbade hela natten i ÅSKs hamburgerstånd.

Idag är det alltså fredag och det återstår nu bara två kvällar med hårt festande, god mat och underbart sällskap :)

Bilder kommer upp senare när jag fått min nya fina kamera!!

sista dagen med favoriterna!!

Imorgon kl:10.10 åker AnnSofi, Tobe och Zac vidare mot nya äventyr..tiden i Näsåker är över för den här gången.
Men jag hoppas verkligen att de kommer tillbaka någon gång.

Jag tänkte beskriva veckan i bilder..
               Tobe och Samuel visar musklerna            Barnen på prommis med Lonka och Lakrits


           Zac hittar smultron vid älvkanten                   Zac, Tobe och Lovisa uppe i Åsmon


Hela barnaskaran och jag  :)


    Ridtur på Moria                Vi nere vid älven              Sofi och jag           Bad och lek vid älvenTack för en toppen vecka!


Sommarns enda lediga vecka?

Och den skall avnjutas till fullo..

Har i två hela dagar nu haft äran att ha usa besök boende i min ladgård :) Väldigt väldigt trevligt måste jag säga att det är, har saknat dem så mycket. Tiden har mest spenderats hemma och runt ikring byn, barnen har lekt med kaninerna och cyklat och idag efter att vi gottat oss i jordgubbar med glass (som vi varit i åsmon och plockat själva) lekte stora som små röda-vita rosen. Haha..har inte lekt det sedan jag var liten, men skojj var det iaf ;D
Hann med en sväng till stallet idag också, och tack vare min lillasyster så har jag äntligen några kort på mig och "Nellan" (som jag så vackert kallar henne).
Imorgon hoppas jag på ytterligare en hyfsat fin dag, då blir det utflykt ner till älven och hällristningarna eventuellt.


Vi mjukar upp oss lite inför de kommande hindren


Efter ett varmt och svettigt träningspass

Jag vill anmäla mig sjuk, tack!

I princip hela sommaren har jag hostat och varit smått förkyld, har dessutom redan missat två arbetsdagar pga det med.. Men imorse när jag vaknade så tog jag ett kanske avgörande beslut, "Nu är det dags att bli frisk och njuta av regnet om vädret så vill." Därför ringde jag upp min far (som också är min chef) och meddelade att jag inte tänkte gå ut i regnet och måla idag. Efter bara en timma känns det som rätt beslut!
Så helgens stora uppdrag blir att kurera mig ordentligt, vilket passar mig utmärkt..bara ligga hemma hos Fredrik under täcket och bli ompysslad :p det vore något det.

På måndag har jag semester en vecka, för då kommer dem jag ha saknat så otroligt mycket till Näsåker på besök. Det ska bli så kul att ha dom här, min andra familj! Hämtar Ann Sofi, Tobe och Zac i långsele någon gång på måndag också stannar de tills på fredag :D 


Jag, Zac och Tobe -06

och så kom regnet..

Nu var det länge sedan jag skrev något på bloggen, funderade nyss på att eventuellt ta bort den helt och hållet.. men ångrade mig. Det finns för många minnen sparade i den..

Juni månad gick väldigt snabbt, plötsligt var den bara över och med den likaså solen..
Men jag vill nog ändå påstå att det var en bra månad :) Har hunnits med massor med ridning, mys och skoj med Fredrik, festival, midsommarfirande, travhelg, lillebrors student, samt sol, bad och fotboll! Sen så har jag jobbat också, men det är inte lika kul att berätta om :p

Nu ser jag fram emot att Juli månad blir minst lika bra :D


Det finns tre saker som inte kan döljas: kärlek, hosta och fattigdom.
Källa: Ivo Andric

Och jag lider utav alla tre..

RSS 2.0