It's like a new place..

Den här veckan startade måndagmorgon kl: 06.40 av att målaren klev innanför dörren hos oss i Dementos. Under fyra låånga dagar utförde han ett strålande arbete i våra rum, nya tapeter överallt utom köket. Blev superbra :) Stilrent och lite vuxet på något vis..
Så idag var jag väldigt glad över att det hade blivit helg till slut, något som jag sett fram emot var Malins födelsedagsmiddag på kina :) och för första gången på ett och ett halvt år var hela Hockeyligan samlade, dock var det strängt förbjudet att ens nämna ordet hockey under middagen ;p vilket kanske kan bero på att ligan består av två modoiter, två fbk:are och en luleit!
Var hemskt trevligt iaf :) Och jag hoppas att morgondagens fest ska bli minst lika skoj!

så gick det med den vita veckan..

Igår satt jag och marie i våran datasal på skolan från kl: 10.15-17.18 Vi var väldigt effektiva och lyckades skriva klar båda tentorna :D Tjoho!!

Yes, tänkte jag..då kunde jag ju följa med moa, timmy och emil på fest ändå!  And so I did..
Vill gå ut med en varning, det är livsfarligt att festa med moa..jag har svårt att bestämma mig för vem av oss som blev odrägligast.
Jag kommer ihåg att jag stod i en kö utanför rex, men sedan fann jag mig själv på corona och av moa fanns inte ett spår..mycket märkligt :pGamla kort..
 

look at all that she's learning.

Ojoj, lördag morgon och jag ska iväg på skolan och plugga..har hemtentor som ska vara inne måndagmorgon!
men, jag satsar på att sitta och skriva hela dagen :p så kanske jag får gu ut och fira lite med Moa senare ikväll :)
good luck to me..

En liten Lina i utkanten av ålidhem..

Sitter och längtar enormt mycket efter våren, visst älskar jag även snön i all dess prakt..men det är inte riktigt lika kul med snö och  kallt här i Umeå. Inte när man om vintrarna är van att spendera all ledig tid i backen, på skotern eller lufsandes i djupsnön på en hårigt härlig springare!

Men, jag hade en bra helg hemma förra veckan..så jag ska väl inte klaga egentligen. Dock blev det ingen brädåkning, mamma och barnen fick åka utan mig :p för jag hade annat för mig!

Nu blir det Grey's och fika med Pöörni :) Kiki är på NH och härjar.. (första onsdagen det här året som inte jag är där också)

igår var det fredagen den 13e


Gårdagen fortgick utan några olyckor!
 
Ska erkänna att jag redan längtar hem lite.. Jag vill så gärna att Näsåker ska vara hemma, men tyvär känns det inte så längre. Jag åker hit för att hälsa på bara, hälsa på mamma, hälsa å pappa, hälsa på släkten hälsa på Emma osv.  När jag sitter på bussen från Umeå så känner jag mig alltid glad åt att få komma hem, men så blir det bara väldigt jobbigt när jag inser att det jag vill känna och det som jag känner inte alls stämmer överens. Tror att det är dags att börja anpassa mig efter situationen!

Idag är det iaf Valentines day, något som jag aldrig riktigt har brytt mig så mycket om. Men ikväll blir det iaf middag med Emma och Emilie :) 

happy, happy, happy..Ja, det känns som om jag har mycket att glädjas åt!

Jag har ju tillslut fått pengar ifrån CSN, vilket betyder att jag har råd att äta, dricka och även duscha nån gång ibland.
Efter flera veckors hårt festande är vårens nollning slut, mina Gula nollor Vann :D Vilket gjorde mig enormt stolt! Detta betyder även att jag får lite tid över till annat, t.ex. åka hem och hälsa på!
Imorgon klockan 15.15 åker jag till Näsåker :p Och eftersom jag har pengar nu kan jag följa med familjen till Solberg för lite efterlängtad bräd-åkning! Förhoppningsvis blir det en tripp till Sundsvall och IKEA med Emma på måndag också :)

Vill också tillägga att jag har världens bästaste kombos, som smörjer mig på ryggen nästan varje dag ;P

Ses om en vecka Umeå!


fel sida..

Imorse lyckades jag helt klart vakna på fel sida, händer väldigt sällan att jag visar något morgonhumör..men idag hände det och det var stackars kiki som fick ta smällen. Dock var det inte så farligt (jag blir ju sällan arg) men jag vill ändå passa på att be om ursäkt för mitt snäsiga sätt ;p
Det är nog något vi kan skratta åt senare, iaf diskussionen vi hade mitt under dagens föreläsning;

Kiki: Lina, vi måste baka bullar nån dag!
Lina suckar för sig själv och blir utan anledning irriterad på Kiki, Lina tänker att varför ska det vara så jävla mycket som vi måste göra hela tiden, men säger inget..
Lina: Då vill jag göra pizza-bullar!!
Kiki: okej, det kan vi väl göra.
Kiki: men har man inte pizzadeg till dom?
Lina: Näe, vi har gjort med bulldeg.
Kiki: Men man gör med pizzadeg!
Lina: Klart man kan göra med Bulldeg!
Kiki: Men vissa har ju konstig kryddning i sin bulldeg!?
Lina: Vadå, socker, jäst och mjöl eller?
Marie: men man kanske kan använda båda!?
Kiki och Lina säger inget mera, utan Marie vet jag inte hur det hade slutat..

haha ;D

en välbehövd dusch..

Ska strax hoppa in i duschen, för att bli lite ren och fin inför kvällens nollesittning.

På tal om gårdagen så blev det inge singstar hos Dementos, istället blev det "spelkväll" vi spelade three-man med grannarna och blev ganska så fulla. Gick senare ut på Nh där de hade gaykväll, vilket var ganska så trevligt ett tag. Men pöörni och jag beslöt oss att gå vidare till Corona (ett ställe där vi i vanliga fall inte vistas så ofta) vi skulle stötta Peter tyckte vi, som dj:ade där uppe. Musiken peter spelade var schlager och vi dansade tills vi nästan stöp..

en jäkligt kul kväll blev det!

äntligen kom det..

Beslut om studiemedel

2009-02-06


Hej!

Du har fått ett beslut från oss som gäller din ansökan om studiemedel.

Det innebär också att du ska lämna din studieförsäkran.Im so fucking happy right now! :D such a relief..

onödig information..

En tidig fredagkväll hemma hos Dementos.

Lina pluggar i godan ro, när plötsligt Pöörni kommer infarande i köket.
Pöörni: Jag behöver en sup, när kommer det nå folk hit?
Lina: (tittar förvånad upp) Väntar på att lars ska höra av sig. Ska du dricka ikväll?
Pöörni: Japp!
Kiki kommer hem, men verkar dock inte så sugen på att dricka denna fredagkväll. (kanske är hon rädd att hon ska bli lika full som de senaste fredagarna..)
Lina är lite sugen på att joina Pöörni, men tvekar..
Kiki: Lina, du kommer lätt att dricka ikväll. Du säger ju aldrig nej!
Det bestäms iaf att det kommer spelas spel under kvällen, sedan hoppar Kiki in i duschen. Lina och Pöörni blir kvar i köket..
Lina: vad sägs om lite singstar? fast det kanske inte är så bra för min röst.
Pöörni:  ja, efter en låt så är väl du kaputt!

Beröm ska jag ha!

Är rätt nöjd med dagen :) trots förkyldning och en (dock väldigt lugn) utgång igår så tog jag mig upp imorse till tvättiden kl.10 Sen har jag även vart och solat en sväng och lyckats få ner en hel sida på hemtentan :p Väldigt bra gjort Lina!
Nu återstår bara att klippa av Kiki lite hår, lyckas jag med det så förtjänar jag nog en film med lite chips och dip ikväll ;D

dagens citat;

Det är bara otur att inte bli älskad, men det är en olycka att inte kunna älska.

Källa: Albert Camus


Läste nyss mina papper från när jag var och spådde mig i höstas, det känns lika mycket som ett slag i magen nu som det gjorde då..

once I was afraid of spiders..

"Fobi, en irrationell, ihållande rädsla för särskilda situationer, objekt, aktiviteter, eller personer. Det vanligaste symptomet för denna rubbning är den orimliga viljan att undvika fruktade saker.!
:wikipedia


När jag var liten hade jag en fruktansvärd bacillskräck, utav den värsta sorten. Ingen fick röra det jag skulle äta eller dricka, knappt ens min egen mamma fick ta i min mat. Jag minns en gång speciellt när jag var en sisådär 7år kanske, då jag åt en magnumglass och min  morbror tog en stor äcklig tugga från glassen. Jag blev så fruktansvärt arg och äcklad att jag slängde min nyss köpta glass i soporna, behöver jag ens säga att jag inte ätit magnum sedan den gången. Men jag växte tillslut ifrån den fobin och idag delar jag gladeligen med mig av det mesta, med undantag från dip. Dip är för mig heligt och jag delar inte gärna min dipskål med någon.

vars har du gömt ditt egenvärde?!!

Egenvärde

Genom att vara precis den man är, har man ett eget värde, 

precis som alla andra.


(Det låter ju nästan för bra för att vara sant det där..)


ännu en blodig söndag

Ett säker tecken på att man håller på att bli gammal, måste ju vara när man blir bakis.
Jag, som oftast alltid är pigg på söndamorgon har idag vart riktigt slut..legat och kikat på världscupen, mått illa och inte ens orkat drick te :/
Hua, förstår inte hur folk som alltid blir bakis orkar dricka alkohol alls..

RSS 2.0