Nöjd över ett väl utfört arbete..

Weeii :D Jag blev precis färdig med min vfu rapport!!
Så nu kan jag nästan känna mig ledig resten utav veckan..

målarmästare Lina

Idag har jag och pappa målat hela hallen, trappen och farstun :p väldigt jobbigt må jag säga. Men det blir fint iaf, så det ska man väl glädjas åt! Har slagit mig ner vid datorn nu för att skriva lite på min vfu rapport, skulle helst av allt velat hinna klart med den ikväll..men vi får se hur det går :P har två dörrar som ska målas innan kvällen är slut också.

bad day..

idag är en sådan dag som i min värld kan kallas för lågtryck, ute skiner solen och det är inte ett moln på himlen..
medans det på min himmel är molnigt. Idag önskar jag att jag vore en sån person som kunde sitta nära och bara gråta mot någons axel. Men det är lugnt med mig, jag mår bra och egentligen vet jag att allt detta grunnar sig i mina äckligt höga krav på mig själv..
Är meningen att jag skulle åka till Näsåker idag, fast ärligt talat så har jag inte alls någn lust eller ork till det..om jag åker så är det definitivt inte för min egen skull, för jag tror att jag skulle må bättre av att vara hemma.

En efter en ramlade de hemåt..

Moa moa..tack så jävla mycket för igår och för de kommande veckorna med :) vi kommer ha sjukt kul!
I gårdagens vackra vårväder var jag och Moa i stallet, hon har ordnat så att jag ska få rida en islänning fram till sommaren. Sprättur heter han och är världens gostroll, man kan inte annat än gilla den hästen!

Bilden ovan föreställer tre glada peppade lärarstudenter på väg till NH och landskapssittning!
Kvällen började riktigt bra, med alldeles lagomt många trevliga människor, god mat och äckliga snapsar..precis som en sittning ska vara :P Dock var resten av kvällen lite av en besvikelse, det var inget drag alls på NH, folk satt bara och häckde vid sina bord och dom man kände ramlade en efter en ut från Nh och begav sig hemöver..

tröttsam torsdag..

Vilken tur att det snart är helg :) På lördag smäller det, då är det sittning på NH, ska dessutom följa Moa till stallet och kika på en liten häst som jag eventuellt ska få rida :) allt kommer bli så rysligt skoj..Im sure of it!!

Men det är inte bara skojjigheter denna helg, har en hel vfu rapport som ska göras också och det känns inte alls särskilt lockande..

aja, nu blir det en snabb dusch och sedan film!

umeå, återigen sviker jag dig..

Igår kom jag till umeå igen, efter nästan en veckas ledighet :p och imorgon lämnar jag återigen västerbotten- staden- lägenheten- mina kombos, för att åspendera ytterligare fem dagar i Näsåker. Denna gången är det lillebrors fotbollscup och vedklyvning med mammsen som står högst upp på schemat!
Men jag hoppas hinna smita iväg med Annelie till stallet en sväng med, var på tok för länge sedan..

slut på Påsken..

Ja, mina vänner så var även denna påsken slut och det var väl för väl det ändå :p påsken blir ju oftast förknippad med våren och alla vet ju att efter våren kommer sommaren!! :) Ska bli mysigt att återigen flytta in i min lilla ladugård..
Men anyways, hela påskhelgen har varit lugn och mysig med vårigt, härligt väder. Har varit hemma i Näsåker hos pappsen och mammsen, där jag har umgåtts och haft trevligt med bla. mina syskon. Men jag har också hunnit måla i pappas hall, snart är hela huset målat :) då det är jag som valt ut alla färgerna så blir det såklart jätte fint!
I lördags tänkte jag sätta lite extra krydda på påsken genom att gåut i Solle med mina vänner :) det var en trevlig förfest hemma hos Hanna och Karro, men då det blev dags för utgång så bangade jag..tyckte det var tid att åka hem till pojkvännen. Jaa, kan ni tänka er att jag, Lina sa nej till fest?! ;p förstår det knappt själv..

Men så var då helgen slut och jag skulle ikväll åka tillbaka till Umeå, så var iallafall planen. Istället så ligger jag hemma hos min mor med datorn i knät, en film i högsta hugg och magbacillusker som stoppade mig från att vilja sitta på en buss i flera timmar..

Så Umeå, vi ses på onsdag!

Enormt glad nu :D

SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GUUULD!!

Önskar så att jag vore i Karlstad just nu..
Tack för allt du gjort!!

ska vi ta guld ikväll?

viktigt viktigt..

kvällen, festen och vad hände sedan..

Upp som en sol och ner som en pannkaka..men idag mår jag faktiskt oförskämt bra!
Har redan hunnit städat och vart på skogis med marie och kiki :) mycket trevligt. Det var nog bra att vi gick hem tidigt igår och inte hängde med ut, sparade lite pengar på det med.

Bilder från kalaset..det kanske är bäst att jag beskriver dem.
På första bilden ser ni Uffe, Daniel och Johanna upptagna med att "dra ett skämt"
Andra bilden föreställer Ida och Sofia, de är i full gång med tequila shots!
Och längst ner..ja det är två smått berusade damer!


 


tjoho, förfest by kikilicious and curly

Lördagkväll och en jäkligt bra sådan, jag sitter redan redo att dra ut och socialisera :) men jag väntar snällt på kiki, som står i badrummet och gör sig vacker!
Det kommer bli trippel födelsedagsfest ikväll, sofia, johanna och Jocke ska firas..Busiga presenter såhär lagom till påsk! :)

RSS 2.0