ugly coyote

Sitter hemma på lissvägen, ser på film och äter lite glass..
Känns som att det behövs efter en rätt hård helg. Men jag måste medge att det faktiskt är rätt skönt att vara "hemma", har i princip bott hos pappa hela helgen i det nya huset :) vilket har känts bra! antar att man kan säga att jag har tre "hem" nu..
Meen, jag ska fatta mig kort..för reklamen är över nu :p


ord betyder inte ens hälften så mycket som handling..

meen..

haha..måste bara skriva om vilken pinsamt ovärd kväll detta varit :p Typiskt alltså, den här dagen som skulle vara min förebildsdag framöver..
Denna tisdag har vart så himla bra ända tills typ nu :/ allt gick som på räls, jag var ute och rörde på mig, solen sken, jag gjorde min första (goda) korvstroganoff, gjorde klat ett album hann med läxorna..ja allt var bra tills jag blev iväglurad på corona! Borde kanske ha förstått att corona en tisdag inte skulle vara någon höjdare..men naiv som man är gjorde vi oss i ordning och började dricka lite vin. Snacka om blåsta när vi kom till corona och det knappt var en kotte där..jäkla tur att vi iaf inte betalade in oss :P

Nu sitter jag iaf och väntar på vad som skulle bli en perfekt kväll, jag har godiset redo och väntar nu bara på att mina kära serier ska laddas klart :D

Ses imorn, i Näsåker!

snart över..

OMG!!
Är helt färdig i kropp och själ, insparken tar hårt på en stackars liten flicka :p Den här veckan var det dags för tredagars festande igen. Men roligt är det ju iaf :) Även om det känns lite slitsamt efter ca fyra veckors festande.

Meen, på onsdag äker jag hem till Näsåker i nästan en vecka :) Ska bli riktigt skönt!!


borttappad..

Somewhere, she's probably just a sad little girl
who's trying to be strong..

girls night outBästa kvällen på jävligt länge :D

Sanna och Malin kom till kollektivet vid halv 6 tiden tror jag, vi hade iaf himla trevligt, åt pizza och drack vin. När pizzorna var borta och alla flickorna var mätta och belåtna blev det "ölspel" då någon införde regeln inga namn fick vi ist nicknames under kvällen. Kikilicious, Curly, San-pan, Pöörni och Blondie ;p
Fullt medvetna om att det låter som något ur en gammal greasefilm användes dessa nickname flitigt hela kvällen! För att bota/skrämma bort min hosta sjöng vi förstås också singstar innan taxin kom och hämtade oss för färd mot O'learys :) Stackars liten taxichaför, kan inte haft det lätt. Någon gång under taxiresan bestämdes iaf att kollektivet skulle heta "musfällan", vilket faktiskt var det första förslaget redan i våras då vi skrev på kontraktet, dock inte spikat än!
Allt som allt var det en sjukt rolig kväll, vi dansade, blev bjudna på shots och drinkar av två pokerspelare (om dom nu var det), vi lyssnade på Marmeladorkestern, Kikilicious stod på scen med Markolio (medans curly blev bortdragen av vakter), Pöörni tappade sin mobil och vi var alla glada och fulla..precis som det ska vara! :)

Kan leva på denna kvällen länge!!

kollektivet

Ikväll hade vi i kollektivet mys och middag :) Var väldigt trevligt, Pillan lagade jättegod mat till mig och Kiki! Sen så tog vi en prommis bort till Ica och handlade lite ingredienser till efterrätten ;p MmMmm!!

Dock har vi ett litet dilemma..vad vi ska kalla vår härliga lilla kollektiv :p 

Hjälp nån??

Hostar snart upp något otrevligt..

Usch och fy vad jag inte tycker det är roligt med hosta :/ Har haft hosta sen i lördags nu och den vill inte alls försvinna..antar att det går så när man är ute å slirar var och varannan kväll :p Men det är ju bara inspark/nollning ett par veckor till och man vill ju se till att nollorna har riktigt kul!

Känner mig inte riktigt hel just nu, sliten, less och har ingen ro i kroppen..hoppas att iaf hostan släpper snart så att jag kan börja träna igen åtminstonde!

kom på nu att hockeyn och elitserien närmar sig :) det kanske kan liva upp lite!

första skoldagen

på mycket mycket länge..men den gick ganska bra :p ade ju köpt mig en sproilans ny termos, så kaffet håll mig vaken igenom föreläsningen.
Efter skolan hade vi i kollektivet (än så länge utan namn) planerat in en åka på ärenden dag, åkte runt flera timmar och handlade med Kikis tillfälliga bil!
Är beredd på att det kommer bli en sjukt jobbig men förhoppningsvis rolig månad. Insparken körde igång i lördags och det var väldigt skoj :) men det är mycket jobb med en inspark också, i veckan har vi "fika" onsdag, fredag och lördag.
Såå..det är väl bäst att jag sätter igång och läser dom tre böckerna jag ska ha läst till på torsdag. :S *suck å stön*

Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0