den är snart här, de dödas dag..

Halloween är egentligen inget jag direkt har brytt mig så mycket i förut, man gick väl kanske på nåt disco och klädde ut sig lite när man gick i mellanstadiet. Men sedan dess har det bara varit en anledning till fest :p

Det var faktiskt bara för två år sedan jag upptäckte charmen med denna speciella högtid, då bodde jag i usa och med den Halloween mani som folket hade där var det svårt att inte ryckas med. Det var bara för mig och Åsa att fara ut och shoppa halloweenkostymer, det blev till slut en jäkligt dyr affär, men det var det värt! Vi åkte först ut med Åsas två år gamla kusin Liam för att trick or treata på Beverlyhills spöklika gator och på kvällen gick vi in som VIP gäster på Harbor Drive ;D (lite malliga vi var då, inte ens 21år fyllda.) Det var helt klart en halloween att minnas..


  


Jag kan bara hoppas på att årets halloween blir lika roligt!
Potentialen finns där, det gäller bara för oss att förvalta det rätt..
Vi i dementos har blivit inbjudna till fyra olika fester imorn, så det borde ju bara vara att välja en, klä ut sig och ha jävligt kul :) Men riktigt så lätt är det inte, vi vet inte på vilken fest vi ska gå och inte vad vi ska klä ut oss till..
det vi däremot vet, är att vi lär synas på NH!


Happy Halloween!!

Lina loggar in..

Med risk för att bli alltför personlig..

Drömde inatt att Pepsi var tillbaka. Allting var hur verkligt som helst, en vanlig vårdag i (vi kan säga) maj, jag, mamma, pappa och simon åkte till stallet. En aning konstigt att dom var med, men jag gissar att jag i drömmen inte hade någort körkort. Iallafall så när vi var där, innan jag ens hunnit hämta min skrutt ur hagen..så kom Tove och hennes mamma för att hämta hem honom till sig. Fine, jag hade ju trotsallt sålt honom. Jag gick in i hagen för att hämta honom och det var som att vi såg varandra efter flera år, i ett litet ögonblick kändes allt bara så bra..lycka skulle jag vilja kalla det! Den varade dock inte alltför många minuter innan han togs ifrån mig.. Något inom mig brast och jag började stor böla..

Vaknade upp för ungefär 15min sedan, och sjukt nog så rullar dom längs mina kinder än..utan minsta teckan på att sluta.


Lina längtar efter snö!!

Idag har jag, tro det eller ej varit på skolan :P Det har ju faktiskt varit något ganska ovanligt att se mig där den här terminen.
Fast iof så var jag där ett par timmar igår med, men det var mest bara som tidsfördriv. Satt med Hult, Sandman och Jäger i naturhuset, där vi fördrev tiden med att skjuta korkarna från sandmans överstrykningspennor. Det hela spårade naturligtvis ur efter ett tag och skjutandet övergick i nåt slags kork-krig!

Gårdagens drullepris tilldelar jag dessutom mig själv, som på väg från biblioteket till naturhuset lyckades punktera mitt cykeldäck..rejält! Plötsligt började det bara pysa, väldigt högt och mycket och på ca 4sek var däcket helt platt :/

Anyways, tillbaka till dagen bekymmer..
Så, Marie och jag var på väg hem ifrån skolan (gåendes, pga min punktering dagen innan) när vi märker att något faller från himlen. "Snö!" utropar jag glatt, men Marie hade svårt att hålla med mig, hon tyckte mer det såg ut som regn.
"Okej, vi kan väl kalla det för snöblandat duggregn då.." tyckte jag. 
Men hur funkar det egentligen, om det är ganska kallt ute (säkert nån minusgrad), det är is på vattenpölarna och något väldigt smått, knappt så att man ser det..faller från himlen :p borde det inte vara snö då?


Jag tänker iaf hävda att detta är umeås första snö,även om man inte riktigt kunde se den!


vintertid och bingolotto, hur går det ihop?

Tycker att man borde annonsera lite bättre om det här med vintertid och sommartid. Kanske stora affisher eller prata om det i tv iaf..

Iallafall så hade ju jag såklart ingen aning om att man skulle ställa tillbaka klockan inatt, så jag vaknar upp vid 10 i tron om att jag har försovit mig.. "Crap" tänkte jag, hade ju bestämt med Louise att vi skulle träna kl.10 . Efter att ha slängt iväg ett sms till Louise där jag ursäktade mig, för min slapphet..somnade jag om, rätt så nöjd över min nyvunna sovmorgon! Jag hann dock bara slumra i ungefär 20min innan Louise ringde och upplyste mig om att klockan bara var 09.25 och att vi hade gott om tid innan coren skulle börja :P
Såhär i efterhand är jag rätt nöjd med dagen :) fick lite sovmorgon, hann träna, äta god middag, umgås,  handla och nu ska vi iväg till Kamelot för en omgång av BingoLotto!

Shit, Bingolotto..det var länge sedan :p Jag minns när jag var liten och varje lördag sprang över till farmor för att spela bingolotto med henne. Det var tider det. Vi hade riktiga tryck bingo-pennor, som man kunde trycka prickar fulla händerna med :P dock blev nog knappast mamsen så glad då jag kom hem och hade röda prickar överallt!

loneliness is no better when youre not alone..

Jag ska försöka fatta mig kort..ska ju trotsallt upp imorgon och kila på Iksu med Louise, det vill säga om hon inte bangar!

Any how..så har jag för första gången på väldigt (och då menar jag vääldigt) länge, spenderat lördagkvällen hemma. Det kan ju tyckas vara en jävligt simpel sak i mångas ögon, men jag vet bättre.
Ska erkännas att det var en efterlängtad afton..iaf om man frågar min kropp och själ. De behövde nog båda vila lite från alkohol och annat som i vanliga fall brukar höra lördagar till. 
Så, vad har jag då roat mig med hela kvällen? Faktiskt inte så mycket..såg på Batman - gotham knight, men i övrigt har kvällen gått ut på att försöka stå ut med att vara ensam hemma. Och vi kan väl säga som så, att om det inte blåst storm ute (på ett sådär lite halv creepy way) så hade jag nog känt mig trygg och tillfreds i hela lägenheten. Så på grund av vädret har jag mest suttit instängd på mitt rum och hoppats att någon ska kliva in genom dörren, vilket dock inte har skett ännu.

Very well, fler ensamma kvällar..det tror jag är precis vad jag behöver.
Hur ska andra kunna trivas i mitt sällskap om jag själv inte kan stå ut med det ens för en kväll..

klarar inte pressen..

det är jävligt tungt att försöka vara ärlig och öppen mot människor, men jag försöker..låt mig göra det i min takt!
jag önskar bara att nån kunde se det och att man slutade pusha på så mycket, för det är inte så lätt..
säg inte att du förstår eller vet vad som är bra för mig, det gör bara ont! 

I wont let you walk all over me again..


har jag berättat om den gången då jag krockade med en kines?!

Det var en mörk och kall kväll i september, jag och kiki hade tillsammans med, nollor, phösare och generaler varit på geografigränd och festat som bara emo's kan. Efter festen skulle vi alla dra vidare till NH, men då jag och kiki hade cyklar så bestämde vi oss för att cykla i förväg. På vägen till NH blev suget efter snus så starkt att vi tog en avvikare mot kinesen. (Kinesen är för er som inte vet, en kiosk där man säljer umeås kanske billigaste snus) Kiki och jag kom (i en helt tillåten hastighet) cyklandes i kvällsmörkret och alldeles i korsningen, (hur ska jag förklara vilken jag menar..) mellan ÅC, fysikgränd och peddan, kommer från vänster en kille cyklandes. Kiki hinner passera korsningen innan killen kommit fram, men för mig var en kollision i princip oundviklig..jag försökte svänga åt vänster, men förgäves.
Han körde rakt in i mitt framhjul. Jag hann ge ifrån mig ett högt (troligtvis ganska gällt) skrik, innan jag kastades till marken!
Killen på cyklen som visade sig vara en utbytesstudent från kina, sprang fram till mig och försökte dra upp mig från marken samtidigt som han gång på gång sa -"im so sorry!" Jag protesterade vilt och sa på svenska att jag ville ligga kvar en stund...tills jag hade känt att alla mina kroppsdelar var på plats.
Så småningom tog jag mig upp på cykeln igen, som tack och lov klarat sig rätt bra och jag å Kiki kunde köpa vår snus och sedan bege oss till NH!

Jag klarade mig ur krocken med endast, ett par dagars huvudvärk och en väldigt öm svanskota :p

Vad kan vi då dra för lärdom utav detta? - Jo, att man inte bör cykla så fort när man är onykter..summering av helgen

Lika bra att få det gjort :) För det var ju faktiskt en helg värd att blogga lite om!
För enkelhetens skull så börjar vi med fredagen, då kiki, pörni och jag stressade runt som dårar halva dagen. Hade så ont i magen att jag tillslut gatt lägga mig på kikis säng och bara andas en stund..men efter en varm och skönt dusch kändes allt riktigt bra. Klockan 18.00 var vi färdiga och satt med varsin drink och bara myste. Så småningom började det droppa in en del folk, vissa var väntade och vissa inte :p men vi blev en härlig blandning på drygt 50pers. Ska erkännas att det tillslut blev lite trångt, specellt då man skulle ta sig från vardagsrummet till hallen!

Vad var det då som gjorde Dementos inflyttningsfest så speciell?
- svårt att svara på, men det kan ha haft något att göra med nedanstående:
Att majoriteten av festdeltagarna var lärarstudenter..
Att folk grät lika mycket som man skrattade :p dock lyckades jag missa all dramatik och det var förmodligen lika bra!
Alla spektakulära inflyttningspresenter!! speciellt ett älghorn, där jag knappt kände till hälften av namnen ens ;D men tusen tack ska ni ha!
Att Lag Gult för första gången sedan vårens sittning var samlade, det kan liva upp de flesta fester ;)
Att det bakom min stängda dörr planerades en kupp mot Kiki, alias "kicko"
Att alla blev så förvirrade då vi skulle ut så man gick till fyra olika pubar :p
kära återseenden och nya bekantskaper..

Ja mina vänner listan kan göras lång, vilket jag definitivt inte har tid med :p Vi har ju inte ens börjat på lördagens ståhej än!

Lördag var alltså lika med Födelsedag för mig!
Vaknade redan vid 9tiden och kände mig nästan oförskämt pigg :) och efter det rullade dagen på riktigt bra. Blev på förmiddagen överaskad av mina kombos som hade gjort sig besväret att köpa tårta och paket!! Fick en kaffepress som faktiskt var precis det jag ville ha. Ganska snart därefter kom mina kära vänner från sollefteå, och vi började göra oss i ordning för en kväll ute. Så småningom dök louise, åsa, johanna, ida, sanna, lisa, christian malin, lars, frida och benny upp med :) och jag fick ännu mer paket! So far so good ;P Efter en hel del jäger, spel och singstar begav vi oss till corona (något jag ångrar såhär i efterhand) men jag hade iaf väldigt trevligt och är glad att alla mina vänner from back home ville komma!

Tack allihopa för en lyckad helg, det borde vi göra om!


frågan är..

Folk bloggar om en massa olika saker, vissa om mat, några om mode och andra bloggar om andra saker som egentligen har rätt liten betydelse. Alla har ju såklart rätt till att blogga om vad de vill och om folk läser det som skrivs är väl det jättekul för dom. Själv vet jag inte riktigt varför jag bloggar, skapade bloggen då jag skulle åka till usa och bo där..mest för att folk tjatade och ville vara uppdaterade om vad jag sysslade med "over there".
Dock är jag rätt dålig på att uppdatera..jag ser ingen direkt anledning till det heller, vem vill egentligen läsa vad jag gjorde i helgen :p så spännande saker händer ju inte. 
Jag har svårt att komma på vad det är för viktiga saker som jag skulle vilja förmedla i min blogg.
 
tror att jag har lite att fundera över..

men ska dra på iksu nu, så tills nästa gång..take care!

Tack!

Till min underbara tjej

DU är en stark och modig tjej som går din egen väg.

DU är klok, ofta klokare än jag.

DU är min vän och våra samtal ger mej så mycket.

 Hur kunde jag få en sådan underbar tjej?

Så insiktsfull och ärlig.

Jag hoppas du förstår hur underbar och älskad du är.

När du är ledsen eller nere önskar jag att du var 5 år igen

Så jag kunde ta dej i knä och blåsa bort de ond.

Men du är inte 5 år längre, men du vet att jag finns här för dej.


Alltid


Älskar dej  min lilla flicka


not my own words..

Näe, ikväll är texten stulen :P But I like it!

Andra raka segern blev det för Färjestad när man besegrade regerande mästarna HV71 med 4-2.
Nyförvärvet Marios Holtet gjorde sina två första mål för säsongen, Per Åslund tryckte in 3-1 och Jörgen Jönsson satte avslutande 4-2 i öppen kasse efter en fartfylld och underhållande match!

Det är sånt här man vill se innan man ska sova på kvällen :)

godmorgon

Trött som bara den idag, å ändå la jag mig i en hyfsad tid igår :p gick lite bättre att somna igår med. Men jag måste nog jobba på en bättre teknik då jag ska försöka somna..det ska inte behöva ta 1h varje kväll!
Allt känns iaf lite bättre nu när jag är här hemma i lägenheten igen.

ska kila på skolan nu, hörs sen!

en upplysande helg..

Har precis kommit tillbaka HEM till umeå, känns skönt..här kan jag slappna av till och från.
Vaknade sent idag, hemma hos Emma, det blev fest igår kväll fastän jag hade tänkt sitta hemma med lillebror och kolla på fotboll. Åkte egentligen bara till stan för att spå mig, har velat göra det ganska länge och kunde bara inte säga nej nu då jag fick chansen. Måste erkänna att det var en enormt känslosam upplevlse, har först idag kunnat reflektera över vad hon sa om mig. Läskigt att hon såg rakt in i mig, hon plockade fram sånt som jag för länge sedan gömt undan och vägrat släppa ut! Nästan allt hon sa stämde och det är mycket som jag behöver jobba på om jag ska kunna må bra. Sitter med en klump i magen och skakar just nu..men jag tror att det är positivt, trots att det inte känns så.
Otroligt att en människa som man suttit tyst mittemot i 5min kan se sånt som människor man känt hela livet inte ens har en aning om.

And she said "there's so much more to you..dont be afraid to show it"


hemma i Näsåker

Gaah..när mamma och jag kom in i huset var det endast 14,9grader varmt.

Så i all denna "värme" måste jag ha fått en knäpp av något slag :p Var alldeles nyss på väg att köpa en dator för 10000spänn. Tur att min bror talade lite vett i mig. Man kan ju inte bara beställa en dator sådär helt utan vidare!

Fan, jag och Kiki som pratade om igår att man måste vara mer försiktigt med sina pengar, inte handla så mycket (som man just i det ögonblicket tycker att man behöver) skit!

jaja..godnatt på er

idag tisdag

Idag är en typisk pluggdag, dagen innan seminariet och en bok återstår att läsa :p
Jag hade inte tänkt åka hem i helgen men jag kände att när jag ändå bara går halvdag imorn, så kan jag lika bra åka hem och fira en tidig födelsedag med familjen!

Så nu blir det fullt upp resten utav oktober med,
*Först hemfärd den här helgen,
*sen har vi i DEMENTOS inflyttningsfest den 17e
*och jag fyller år den 18e :D vilket också betyder FEST!!
*Den 25e ska jag till Lajza i Bollnäs :)
*och helgen efter det är det Halloween!

mycket som händer nu..men det ska bli himla roligt.
Pörni, Curly och Kickilicious

oh my

Har svinigt ont i halsen idag :( damnit också!! Men jag antar att jag får skylla mig själv.
Var såklart ut igår, (i vanlig ordning) jag och moa va på Harrys med Ida och hennes grabbar :p jäkligt trevligt gäng. Var riktigt kul, hann till och med me en sväng på corona :p (but why?)
Dock är det ju en dag idag med, Lördag och det betyder sittning. Tror på en tokigt kul kväll, ska idiot dricka honugsvatten nu hela dagen, så kanske halsen blir lite bättre..är redan inne på min andra kopp och klockan är inte ens elva.

jaja..ska kolla med nån av mina sambosar nu om dom ids dra i lite färg i mitt hår nu ;p

over and out!

RSS 2.0