sängliggandes..

..och nej det beror inte på att lördagen var hård eller alkoholens inblandning, ligger nerbäddad pga magsjuka. Kan ju tycka att det var bra att jag blev sjuk nu ändå, så slipper jag missa så många praktikdagar. Jag tänker passa på att jämra mig nu då jag har chansen, så här kommer det: jag är ensam (kiki är borta på kakbak), jag mår kasst, jag är väldigt hungrig (har bara druckit 1dl blåbärssoppa och käkat en bit hårdbröd), jag är väldigt slut i kroppen och trött i huvet (kan bero på att jag knappt sovit alls inatt).
Tur ändå att man bor med så bra människor och slipper vara själv då man blir sjuk, Kiki var så snäll att hon klev upp och gick å handlade blåbärssopa och cocacola till mig redan kl:9 i morse :P Det kallar jag en bra vän!



Igår var det Bandy cup :) min första bandymatch någonsin and I loved it. Stod utomhus i flera timmar och hejade, 8 minus var det dessutom, kallt och skönt! Men vårt hejande gav resultat med, UBS vann hela cupen :D Yeeyy!! Kommer garanterat att bli fler såna dagar, bandy är nog precis vad jag behöver.

Om förvirring är första steget mot kunskap så måste jag vara ett geni  -that is just so true..

banka banka..

Jag är verkligen i stort behov utav lite nytt, behöver inspiration till att leva så som jag vill..

I övrigt har jag gjort 5 praktik dagar, bara 17 kvar. Trivs hur bra som helst, verkligen! Det är faktiskt himla skönt att återigen ha något att göra minst 6h om dagen :) om jag bara kunde känna mig lika motiverad när jag kommer hem..

Nu blir det ett 7e avsnitt utav 90210 (inse att jag började se dom i måndagskväll) sedan väntar sängen. Vill förresten passa på att tacka min underbara säng, som alltid finns där för mig. Tack!

drömmer om landet där borta..

     The thing is that I don't really have any patience, but even so I can wait forever..


This night have been a lot about nostalgia, memories and old times, when everything was great..almost like a fantasy. I'm gonna show some photos that always makes me smile, they remind me of Redondo beach and all that is to it..

      
            





Miss you guys!!


Om du dör i en hiss, kom ihåg att trycka på upp-knappen.

Dagens Horoskop:
För att något spännande skall hända idag måste du vara extra engagerad och framåt. Du kommer direkt att märka vilken skillnad det gör. (Lätt att engagera sig den här tiden på morgonen)

Som sagt var så såg jag ju på de nya Beverlyhills avsnitten igår och vad säger man? Det är en serie som vilken annan, lite OC över den tycker jag nog. Men trots att den inte direkt får några getingar utav mig så har jag nog skaffat mig en ny ovana :p

Hur ska man kunna motstå en serie som utspelar sig i L.A, det får mig att tänka tillbaka på mitt tredje hem!!

det är något som de flesta barn har upplevt

Sitter ensam hemma i vår lägenhet på kandidatvägen och jag känner mig lite otröjen (stavning?) Tycker verkligen inte att det är nå mysigt att vara ensammen hemma på kvällen då det är mörkt, blir så att jag helst sitter på mitt rum då..

Annars är det bra, har påbörjat min praktik på Luvan i Röbäck nu :) där trivs jag bra. Kommer att tillbringa de närmaste veckorna där med ett gäng härliga 3åringar. Sen blir det jullov och ett ganska så långt sådant med, börjar inte förens den 14e januari ;P

Nu ska jag fördriva en timme med att äta fil och musli, samt kika på 90210, måste ju se vad det är för nåt :p var ju trotsallt min favorit serie då jag var mindre!

Blir tidig morgon imorn, ska gå till bussen halv 7 redan..

Söndag förmiddag och jag mår bra

Sitter hemma, Kiki har just gått för att följa sin syster som ska åka hem till östersund idag. Har varit en lugn morgn hittills, men om en stund väntar Idol reprisen, sedan en storstädning utav lägenheten, ska försöka hinna med lite plugg och sist men inte minst väntar Bingolotto kl.19.00 :)

Det har varit en bra helg, fredagen som skulle bli lugn för mig blev istället helt galet kul och lördagen som skulle bli fest blev himla lugn..

Så låt mig berätta om gårdagen, lördagen den 22 november kl.17.00 satt ca 20 förväntansfulla tjejer i en 2a på fysikgränd..nu väntade två timmars klämm och känn party!! Det var riktigt trevligt, dock var jag jävligt trött (efter en hård fredag och lite sömn) så när det var dags att beställa kunde jag inte alls välja, alla stavar hade ju sina fördelar, men jag kunde inte riktigt hitta den rätta. Så det slutade med att jag köpte lite kroppschoklad ist, får köpa leksaker på nästa Party.




Efter Partyt åkte vi ner på stan till Moa, då det var meningen att vi skulle ut senare på kvällen. Men efter ett glas vin och en halv öl var jag nöjd, så kiki, linnea och jag drog på Max och käkade sedan tog vi halv 12 bussen hem. Har nog aldrig vart så skönt att få lägga sig och sova!

and then we were two..







Idag var det då tillslut dags för Pöörni att åka till Malå, hon och Laban kommer vara borta i en månad..alltså 4veckor som är lika med 30dagar. You'll be missed..

Har varit hemma hela dagen och bara pluggat lite (för lite), slagit in några julklappar som måste iväg med posten så snart som möjligt om de ska hinna komma fram i usa advent. Det var även bestämt att vi skulle gå och träna kl:6 Kiki, Moa och jag, meen..vi var för lata. Vet inte vad det är som gör att det inte finns någon motivation till att gå på Iksu just nu, både jag och Kiki verkar ha tappat den :/ Jag som tycker så mycket om Iksu.. Tror att det måste ske något drastiskt snarast, som hjälper oss att få träningslusten åter.

Några ideer?

På tal om ideer förresten :) så har jag en massa bra förslag på saker som jag vill göra i vinter, nog för att det förmodligen måste vänta tills efter jul men..

  • Hitta en bra pulkbacke och fara dit å åka på kvällarna
  • spela Bandy och beach på iksu
  • skulle nog vara skoj med riktigt utomhus bandy med..
  • fara och kolla på Hockey (helst elitserien och färjestad)
  • dra ihop ett gäng och fara till övik å bada
  • ha en film eller spelkväll (utan inblandning av alkohol)
  • Gå på bio..(har fortfarande aldrig vart på bio i ume)
  • Ha ett riktigt snöbollskrig, eller typ snörugby
  • Ha Kollektivkvällar, då vi bara myser!

Let me know om nån är på ;D

an honest mistake!?

Idag gjorde jag något (enligt mig) riktigt pinsamt, var länge sedan jag velat försvinna igenom golvet..men idag hände det.

Jag och Marie gick till datasalen för att ha lite IKT-föreläsning, duktiga som vi är gick vi dit i god tid innan.
Låt mig nämna att jag var väldigt trött och bara hade druckit en kopp kaffe på morgonen.. Iallafall så satte vi oss vid en dator och jag började röra på musen för att skärmen skulle vakna till liv, vilket den inte gjorde. Så jag tryckte helt enkelt på startknappen istället, (smart kanske du tänker nu..) jag skulle ha dubbel kollat innan jag lät mitt pekfinger trycka till. Jag konstaterade snabbt att inte heller detta hadenån effekt på min skärm, samtidigt som killen bredvid mig sa: "Du tryckte av min dator". Killen såg ganska så missnöjd ut över detta och behöver jag tillägga att jag nästan skämdes ihjäl.

Så förlåt mig, killen vid datorn bredvid!

jobbiga söndag..

Dagens citat: Den som säger sanningen syndar inte men han skapar besvär.

Har en ny startsida, som är helt fantastiskt bra! Kiki och jag satt och "lekte" med denna i flera timmar för dan :P SuperStart heter den och jag kan starkt rekomendera den.

Igår var det Dam-middag och det var riktigt skoj :) det ska klart bli en ny tradition. Vi klädde upp oss och gjorde oss fina, åt mat, spelade spel, blev fulla (vissa mer än andra) och sedan bar det av mot Nh för att möta upp herrarna. Var jäkligt lite folk på Nh igår, men jag tror inte att jag brydde mig så stort om det.. Kvällen hade två höjdpunkter :p den ena var att vi under middagen blev överaskade av en manlig strippa, inte varje dag det händer ;p Och den andra var snöbollskriget utanför Nh! Mitt lag .vs. Daniels lag, vet dock inte vem som vann men skoj var det!

Annars var kvällen mest som en lördag på Nh brukar vara..vissa får för mycket att dricka, folk dansar osv.
Att man håller på såhär ändå och inte inser att alkohol varken är bra för kropp eller själ..

Thank god för Bingolotto!

friday and Im alive..

Fredagkväll och jag ska snart ta och lägga mig..jag förstår om det är svårt att tro, men jag är faktiskt hemma ikväll och rätt så trött!

Förstår inte varför jag har varit så trött den här veckan, skönt att det är helg nu så man får sova ut imorgon.
Och tur är väl det, för imorgon blir det Dam-middag här på kandidatvägen :) Det ska bli riktigt trevligt!

anyways, jag ville väl mest bara göra er impade över att jag sitter hemma en fredag, bara sådär helt utan vidare ;p

I'm aware

I know i'm not perfect, in fact not even close.
I know I'm not the most loving person, but I can live with that.
I'm definitely not good at showing my feelings, or even listening to them.
I'm not the best daughter one can have and not always the greatest sister.

But still, I truly believe that my heart is at the right place and that my intentions are good (most times).
I couldn't wish for better friends, seriously.
I know that Ive got a great family and I'm very thankful for that.

Actually I think that life can only get better, starting right now..

inspirationen är borta..

Den här veckan känns inte alls lockande..vet inte om det beror på att vi för första gången går hel vecka i skolan (ja, jag säger fortfarande att jag går i skolan) eller om det beror på vädret och mitt mentala hälsotillstånd..

November är enligt mig inte alls någon vidare skoj månad..blöt, mörk och deppig!

men..här kan jag tyvärr inte sitta hela dagen, dags att läsa lite studentlitteratur "Hundra sätt om Reggio Emilias filosofiska pedagogik"  - den är faktiskt rätt så intressant..

vilken låång dag..

Har haft en lång, men ändå ganska så skön dag.

Vi hade slöjd på skolan idag :P och det är ju alltid kul att få vara lite kreativ, sedan blev det en lång promenad med vovven. Vilket också var kul, stod och skrattade åt Laban som försökte klättra upp i träden som finns i hundgården, det så sjukt roligt ut! Middag med kiki och sedan spelkväll hos Moa :)

Vad kan egentligen gå fel en sådan dag?




Jag vet inte själv riktigt hur det gick till men när jag vid halv 12 tiden skulle hem ifrån Moa, så hände det..
Jag gick ut i god tid, satt i godan ro och väntade på bussen som skulle komma 23.25. Jag ser bussen komma bortifrån vasaplan, så jag ställer mig upp utanför kuren (så att bussen ska se mig) men vad gör bussen då? Jo, ca 50m före mig så blinkar den höger, samtidigt som den passar på att blinka med sina hellysen mot mig 3ggr. "What!?" tänkte jag, när jag såg bussen åka ifrån mig. Som tur var gick sista bussen kl:23.31 så jag var inte alltför orolig ändå, men vad gör då den bussen? Exakt samma sak som den innan :S Bara åker ifrån mig!

Jag begriper fortfarande inte varför bussarna svängde in på den där vägen...men jag kommer att ha svårt att lita på dom i framtiden :/

en helt jävla vanlig onsdag..

      

Och här sitter man ensam hemma som de flesta andra onsdagar vid den här tiden, skillnaden är väl att jag faktiskt har vart på föreläsning idag och att jag är hundvakt åt Laban. Redan efter en halv dag har jag insett att jag förmodligen inte kommer skaffa hund..hur snälla och söta dom än är, så är det ju det här med rastningen :P Snacka om att man behöver planera dagen efter hundens behov...meen han är ju som sagt väldigt charmig också!

Det sägs ju att hunden är människans bästa vän och just idag kan jag hålla med om det till viss del :)

hollow

It's been 12days now..
Im wondering how long it's gonna take for one of us to say, "Sorry"
 

forgive me, for I have sin..





Så detta blev alltså resultatet efter fredagens shoppingrunda på stan, tre glädjeflickor och deras pimp.

Med viss ångest inför min utklädnad åkte vi till Ida vid tre tiden på lördagen för att påbörja förvandlingen från simpla studenter till horor. Men efter ett par glas vin så försvann ångesten och jag tror att vi började leva oss in i våra roller, kanske lite för mycket. Kan inte säga så mycket mer än att jag tror att vi alla fick en rätt bra kväll, vissa bättre än andra!

RSS 2.0