Sommar på fysikgränd!

Jag skulle nog vilja påstå att det är sommar nu :) Folk ligger ute å glassar på gräsmattorna och ifrån husen hörs gitarr och sång!
En vecka bara så är man i näsåker igen, där väntar jobb, sol? bad, vänner och en å annan fest gissar jag på. Men först ska det skrivas tenta, har redan suttit ett x antal timmar och börjar få koll på svaren nu. Imorgonbitti blir det till att bege sig till uni igen och försöka skriva färdigt den, så att man får helgen fri sedan :p
På fredag händer det iallafall :) Brännbollsyran, min första..ska till och med spela!

Kommer bli en kanon vecka det här!

....

jag hade tänkt skriva en hel massa nu, men så hamnade jag i nån slags paltkoma efter maten..så det får bli vid ett senare tillfälle istället :p

hagel?

what!

Det ska väl ändå inte hagla och snöa nu heller, är ju mitten av Maj och snart sommar. Åtminstonde så var det riktigt somrigt å bra hemma i näsåker i helgen :P Var lite skeptisk till hemfärden till en början, men helgen blev faktiskt riktigt riktigt lyckad! Spenderade två dagar i stallet..solen sken och allt var så där bra som det bara kan bli i en hästs närhet, hoppas på att det ordnar sig med häst i sommar :) har eventuellt en på gång!
Hann med en hel del annat också, bland annat en grillfest hos Familjen Mohlén med tillhörande fylla och utgång på Hotellet. Var en jäkligt rolig kväll iaf!


Näe, ska ta och fortsätta med min tv-kväll nu..


tentaveckan, snart slut

Är alldeles snart färdig med hemtentan :P vet dock inte om den duger, men jag har iaf försökt! Om inte mitt word program lagt av för mig idag så hade den garanterat vart inskickad nu. Men det blir till att springa till skolan en sväng imorn och skriva klart på datorn där! Blir nog bra det :)

jaja, nog om det..igår var det ju Valborg :p Och vilken trevlig valborg det blev sen, vädret var helt underbart bra, kycklingen lyckades vi grilla, ölarna var kalla och gooa, alla var på bra humör och sen så får vi inte glömma raketerna och live musiken! ;D Jäkligt lyckad dag tycker jag!

Nu, ska jag ta mig en springtur..har regnat idag så jag tänkte passa på att sticka ut nu när luften är så frisk och skön! Sedan blir det nog till att se de nya avsnitten av One tree hill och Gossip girl :)

see ya!
 
image22    image23
image24   image25


RSS 2.0