EM 2008

Så är Fotbolls EM över, och ett välförtjänt Guld gick till Spanien. Viva España!!
Jag har nog aldrig varit så involverad och engagerad i ett Fotbolls mästerskap någon gång tidigare, men i år så satt jag som klistrad framför tvn :p Tycker att det vart ett händelserikt och spännande mästerskap, som iaf fått mig att tycka bättre om fotboll. Trots besvikelsen över att Sverige inte gick längre så känner jag mig ändå mätt och belåten! :)

nya kärleken..

 


Eva å Jag!

Vi kommer att få en helt underbar sommar tillsammans :) Det är jag alldeles säker på.
Hon är ett 7årigt travarsto, som enligt ryktet aldrig gått på trav. Dessutom är hon inte alls lik en nordis, utan hon är super smäcker och snygg!

Ett måste..

Ett av sommarens stora MÅSTE(n) är Fotboll, speciellt sommaren 2008 som var ett EM år :p Doch gick det ju inte så bra för oss svenskar som man kanske hade hoppats på.. Men det var kul så länge det varade! 

Jag själv  är väl inte direkt överförtjust i själva spelet, däremot trivs jag jäkligt bra i publiken..antar att det lätt blir så då man bor 60m från Lissvallen ;D Jag kommer ihåg när man var mindre och gick på A-lags matcher, för att hejja fram pappa och grekan :)
Men så kom dagen då fotbollsintresset i Näsåker trappades ner en aning, det har hunnit gå många tomma somrar utan fotboll på Lissvallen i Näsåker..
Fram tills i år då en ny genaration har tagit tag  i saker och ting och man återigen kan höra hejarop och vrål ifrån Lissvallen!
Och det som är så himla kul är att hela byn engagerar sig och går på matcherna!!
Som i söndags t.ex. då Lia spelade borta mot Resele, jag ljuger inte då jag säger att det minst var 10 fulla bilar som kom ifrån Näsåker och hejade. Speciellt många reselebor det såg jag däremot inte skymten utav!

Matchen var som ett derby ska vara ;P het och mållös!
men som alla vet så går det ju att likna resele-näsåker med finland-sverige, alltså..resele är ju trots allt lillebror till oss och jag tror att vi tar 3poäng igen vid nästa sammandrabbning ;D


Näsåker, sommar och svett!

Packade ihop mitt hem på fysikgränd i onsdags, krävdes en buss och en släpvagn med kapell för att frakta hem mig samt mina tillhörigheter :p jag hade en hel del grejjor med andra ord. Men flytten gick bra oh nu är jag återigen hemma i min ladugård! Sista kursen är också avlarad nu, Äntligen :) Väntar med spänning på att få veta hur sista tentan gick dock..kan sluta precis hur som helst.
Brännbollsyran var iaf tokigt skoj!! :D Ska lätt vara med nästa år igen.
Idag..första dagen på jobbet, är hemma på lunch nu men sedan blir det till att dyka ner i rabatterna igen. Tack och lov så blåser det ute, hade varit jobbigt mycke knott annars. Har 7veckors jobb framför mig, men det ska nog gå bra :P tror faktiskt att det kommer bli en helt okej sommar! Trots att jag och Louise konstaterat, att det bara är hon, jag och "Laget" som finns här i Näsåker..så fotboll kommer definitivt att stå i centrum i sommar ;p Fotboll, konditionsträning och en å annan öl :D

Såg i Aftonbladet igår att det visst ska vara farligt att bära flipflops, haha..tyvär kan jag inte annat än skratta åt dom där forskarna!  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2637746.ab

Mina ofantligt fiina flipflops ;)

                           jag tänker då gå i mina flipflops tills dom är helt utslitna!

RSS 2.0