det ser mycket lovande ut ;p

Blev på min första lediga dag uppringd utav Lisa kl:7.30och 10minuter senare stod hon utanför min ladugårdsdörr med lille Glenn i famnen. I det ögonblicket började min tid som kattvakt :) Tur att han är så otroligt söt Glenn!
Glenn och jag åkte så småningom till sollefteå, där vi i Lisas lägenhet ska spendera dag som natt tillsammans..ända tills på Onsdag då Lisa kommer hem igen. 
På helgens meny finns det en massa skoj :) Först har vi ju då Nipyran, som härjar för fullt här i stan..idag kunde man till exempel rida på åsnor igenom stan :p Haha..var en rolig syn faktiskt! Morgondagen bjuder på bad oh sol (om vädret är med oss) och frammåt kvällen blir det till att klä upp sig och bege sig ut i parken, där det bjuds på lite smått å gott. 
Helgen höjdpunkt gissar jag blir POPKlubben i Näsåker ;D Kommer bli en sjuhelsikes FEST!! Den kan man ju bara inte missa, så på lördag åker vi åter till Näsåker och spenderar resten av helgen där.
Helt klart en godkänd helgbuffé.  

there's something..
Det är något där...I know it!
En känsla som är svår att sätta ord på i
denna stund, skulle kunna säga att det var
saknad, längtan, ånger, insikt
eller den alltför vanliga besvikelsen..
Men den här känslan är något helt annat. 

sista dagen!Har idag varit på hoppträning för Monia, minns knappt sist som jag red för henne :p så länge sedan var det. Eva var hur duktig som helst, ingen kan tro att hon bara blivit riden så pass lite som hon har.
Men allt underbart har ett slut..right? Så imorgon tar min och Evas gemensamma sommar slut, istället ska nu Isabell rida henne fram till dess att ridskolan sätter igång igen. Har varit fyra väldigt bra veckor iallafall!

En lite mer upplivande sak är att imorgon blir sista arbetsdagen på ett tag :D Ska bli såå skönt med lite semester. Ska först spendera ett par dagar i sollefteå och bo i Lisas lägenhet med hennes lilla kattunge Glenn, och när hon så småningom kommer hem väntar URKULT!! Tror det kommer bli en "Hampus" helg, med sol, vänner och grym stämning ;P Kom du med vettja!

tänk..

And you say, go slow
I've fallen behind
The second hand unwinds

If you're lost, you can look
And you will find me
Time after time
If you fall I will catch you
I'll be waiting
Time after time

regnet det bara öser ner..

Det bara regnar och regnar, så himla tråkigt :( Sjuk har jag blivit också, vilket inte är så kul..feber och hosta lyder diagnosen. Oh huh..nu hörde jag åskan med :p stackars dom som åkt till Åsele i helgen, om det är samma väder där!

tänk om allt bara vore lätt..

hej!

Jag hade tänkt att jag skulle skriva om helgen först..men vem orkar egentligen sitta och läsa om att jag har vart i umeå å hälsat på Moa, om hur vi festade och hade jätte trevligt..eller hur vi badade i havet!?

Hade även tänkt lägga in lite bilder, men istället blir det nu en låttext som passar väldigt bra nu.


I dont need no money, mommy
I don't have a lover, brother
I keep away from the yuppies, puppy
I just want my Amarula tree

Oh, it moves me without a touch
People say that I think too much
But I'm as happy as I can be
Hanging by my Amarula tree

I'm a dreamer and I dream of what will be
A better destiny
I'm a dreamer, and as far as I can see
Amarula trees
I'm a dreamer and I dream of what will be
A better world for you and me

Helg i Näsåker!

    

Denna helg blev en riktig succe :)
Det började i torsdags då jag kom på att det vore skoj å dra ihop lite folk till brännbollsförfest innan 2-2, skickade iväg ett par sms och lyckades få ihop ett par stycken.
Lördagen började med en resa till sollefteå, där jag skulle passa kusin Villiam medan Jennie och greger köpte ringar. Dagen fortsatte sedan med fotbollsmatch på Lissvallen, det var ÅSKs yngre mot de äldre som spelade :p en riktigt rolig och målrik match som slutade med 7-5 till de yngre :D Efter matchen gick jag och Louise hem till mig och startade grillen, var tvugna att snabba oss lite då vi skulle spela brännboll sen. I brännbollen mötte Team Louise - Team Lina :) dock slutade matchen med regn och förlust för mitt lag, men glada i hågen begav sig alla 25spelarna sig hem till mig för att  fortsätta festen med lite singstar!
En lyckad lördag som avslutades med dans i logen borta på festplatsen!

    

Sådär lagomt slitna som man kan vara en söndag förmiddag, for Louise och jag ut med båten för att fiska krokodiler i älven..tyvär var det bara småmörtar som nappade denna dag :/ Så efter att vår maskburk tagit slut tog vi ett raggarvarv med båten istället :p och detta kunde ha slutat riktigt illa :O ..som ifrån ingenstans dök plötsligt ett vattenfall upp,
"Vi undersöker det" tyckte louise, men jag var lite skraj och ville inte åka för nära kanten, då kom vi på att vi kunde parkera båten och till fot ta oss en titt på vattenfallet. Vi ankrade båten vid land en liten bit ifrån fallet och klev ur båten, vad vi inte visste då var att vi hamnat mitt i en tjurhage..Snacka om att vi var snabba tillbaka i båten :) Hahaha!! 

RSS 2.0