Fredag lika med tentadag

Idag var det alltså tenta, ingen speciellt rolig upplevelse..
Vi kom dit, fick tentan..som faktiskt inte alls var särsklit svår :p dock kunde jag nog ha pluggat lite mera inför den, men men, jag hoppas att det gick iaf! :)
sitter på universitetet just nu med medlemmar av forna lag Gul :D vi gick hit i tron om att epp.n  (efterpluggetpub) på NH öppnade klockan två, men icke :p så nu sitter vi bara här och väntar!
Ikväll kommer det bli Tentafest så det skriker om det!!! ;D

ha en fortsatt bra helg önskar Lina therese Lundgren

trötta av allt plugg..

En trevlig dag har det varit :) först blev det plugg och fika med föredetta lag-gult!
Eftermiddagen fortsatte sedan med, lite mera plugg hemma i korren :P Kl: 18.00 var det tid för en liten middags dejt med Malin, men hungrig som jag var så gick jag lite tidigare :p vilket var en himla tur, för kycklingen vi skulle äta var lite seg grillad! Men medans den var i ugnen käkade vi chips och stekte pommes :D (my first time)
Till slut fick vi iaf maat, tok gott med grönpepparsås! Efter den utsökta maten så gick två trötta damer på ica för att handla godis..allt gick som på räls, tills plötsligt då Malin attakerade mej med en godisslev :O Ja, jag blev lika chockad jag! Tack och lov gick det hyfsat bra, jag kom undan med en liten liten bula ;D

Det var allt för ikväll, önska mej lycka till på seminariet imorn!

nollningen är över!

men ooh..så kul vi haft!!
Rekomenderar verkligen starkt att börja plugga :) men såklart inte bara pågrund utav nollnings veckorna.
Själva skolan och pluggandet är rätt skoj det med!

Har bott här i 19dagar, vilket inte är speciellt lång tid :p men ooj vad mycket man har hunnit med, en hel rad utav nollningsfester har det varit. Jag har också lyckats få riktigt bra vänner på den här korta tiden, är hemskt glad över det! :) Och allt tack vare dom generaler och phösare/faddrar som har ordnat alla påhitt och fester för oss nollor!!

Och så igår hade vi våran första sittning :D (Helt sjukt kul!) den ägde rum på NH, där vi åt god mat, drack, skrattade, sjöng och såklart spexade :P Det var också pris för bla. bästa Nolla och bästa lag, fantastiskt nog så blev LAG GUL valda till Årets lag!! (vårat lag alltså) Vilket självklart gjorde lag gult väldigt glada! 
Glädjen i detta fall speglades utav drinkar och shottar..i massor! :D Haha..vilken kväll alltså, oförglömlig!

Så gick det iaf till då vårens nollor blev ettor!

image6

RSS 2.0