back in ume

Hua, vilken jobbig dag det var igår..åkte buss i 4h och 20min, samt att jag var extremt nära att bli utan min väska.
Ja, ibland har man tur :p när jag nästan var hemma så stannar bussen på bussstationen i Umeå, jag satt kvar eftersom jag skulle åka med till sjukhuset, när alla som skulle stiga av gjort det och de som skulle vidare till Luleå klivit på, kikar jag ut genom fönstret och upptäker att min väska står där utanför bussen.. Snabb som blixten springer jag ner och grabbar tag i den innan bussen åker vidare!
Jag har sagt det förut och jag säger det igen, bussar är fan inte att lita på..

Meen, nu är jag iaf hemma i lägenheten igen :) bara jag och pörni just nu, men kiki kommer imorgon och ikväll kommer visst markus mfl.. det kommer bli trångt i Dementos under Nyårsdagarna :p Skönt att vara hemma igen!

Julen är över

Snart dags för ett nytt år (skriver jag och ler belåtet) tror att det kan komma till att bli riktigt jävla bra, - 2009 Mmm..det smakar bra med!

Julen har varit bra :) trevligt att träffa alla nära och kära. Igår var jag och Louise i backen och åkte pulka :) fick upp världens finaste eld, där grillade vi sedan prinskorvar :D Det var en mycket trevlig kväll..

Men nu bär det av hem till Umeå imorgon för att fira nyår där, det känns bra!

känner efter ända nerifrån tårna..

But still, no christmas spirit..

Bara jag och mamma såhär på morgonen, i eftermiddag ska vi alla hem till pappa för själva "julfirandet". Det jag tycker är lite konstigt, det är ju inte så att julen startar i och med Kalle anka och Arne..julen är ju ifrån att man vaknar tills det att man somnar igen.

Nu blir det att bege sig till stallet med varm choklad och tomtegröt i högsta hugg :)
så jävla vackert ute, -12 grader och 1m snöö..

kvällen före julafton!




Dagen blev inte alls som planerad, men den var jätte mysig ändå..

Julbord hos grannarna med hela familjen, jag var inte alltför social eftersom jag satt framför Bingolotto hela kvällen :p men det var trevligt ändå. Blev inget spel med farmor ikväll..hon fick folk på besök :/ får bli en annan gång.
Ska tilllägga att vi hade en liten V75 tävling med under middagen, alla gjorde en travrad och sedan kollade vi på travet mitt i Bingon :) Skoj!
Blev inga vinster alls ikväll dock. Tar hem dom den 30e ist ;p
Men som vanligt dagen före julafton hade vi Julklappsleken, där fick jag med mig en ask Toffifee och en ficklampa!
Nu är jag väldigt trött oh borde sova, ska upp tidigt och åka till stallet med mamma och Lovis :) en gammal jultradition som ska återinföras!

GOD JUL!




--Barna Lundgren

tiden flyger iväg..

Imorgon är det Julafton alltså..kan knappt tro de :p Jag har ingen som helst julkänsla alls, vilket känns förjävla surt :/ ändå var jag hos pappa igår och kokade lite godis, samt pyntade. I vanliga fall brukar jag känna mig skitstressad inför jul och sitta uppe halva nätterna med julklappar och annat bestyr, men i år bryr jag mig inte..jag har såna här kartonger till de flesta klapparna. Tråkigt tråkigt!
Dagen till ära ska jag iaf köra pontus bil till Sollefteå om en stund för att han ska sälja den och sen springa in på systemet en sväng å köpa mig något gott till juldagen!

Resten av dagen kommer spenderas i stallet och kvällen bjuder på Bingolottos uppesittarkväll med farmor :)

Snön ligger vit på taken..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva..

För dan satt jag och sa till kiki att jag nästan föraktar bloggar som är för personliga..och med "för" så menar jag de som skriver om enligt mig lite för privata saker och oftast sådant som är jobbigt för dem. Jag vill be om ursäkt till er! Oftast känns det lite bättre om man har fått prata av sig om sådant som gör ont, men ibland kan det även hjälpa att skriva ner det man känner.
Jag själv hanterar tråkigheter genom att vara tyst, jag vill prata men kan inte pga att jag är rädd att tappa kontrollen, istället gör jag det synligt på ovanstående vis..skriver ett inlägg runt ikring det egentliga ämnet. Vet inte om det är för att jag vill visa på att jag med kan ha tråkigheter inom mig, utan att riktigt säga det högt..

Jag ska nu avsluta med något gladare :P för livet är ju faktiskt fyllt utav glädje också.
Jag sitter nu ute i min ladugård på lissvägen 1, Näsåker, det var grymt länge sedan jag sov här senast. But tonight is the night! ;p Och i morgonbitti ska jag åka till stallet tidigt, för att mocka, mysa och rida ut en sväng i snön på lilla underbara Ewa!!
Kan inte beskriva med ord hur mycket jag sett fram emot den här julen.




 resten blir nog också bra, så småningom..

godmorgon världen!

Fredag är en härlig dag, en av det bästa dagarna på året faktiskt..
Denna freda har börjat bra, med frukostbröd, avacado, gurka och en kopp ångande grönt te MmmMm..

Ska nu springa iväg till bussen och åka till Röbäck för att ta farväl av avdelningen Baskern och allt det som den är!
Och i eftermiddag bär det av hemåt :) mot Näsåker och julen..

läkare får en alltid att känna sig fånig..

Helt ärligt så är jag lite generad av att ens nämna detta..men samtidigt så är det nog det mest spännande som hänt mig hittills denna vecka :p so, here it comes..

Vid halv 6 tiden ikväll var jag, åsa och kiki på maxi och handlade lite granna, åkte sedan hem till åsa för att göra smörgåstårta till henne (fyller 21år imorgon). På väg ifrån parkeringen ovanför pedagoggränd precis utanför "kinesen" (såklart, det har ju visat sig förut att jag har otur då det finns kineser i närheten.) Iallafall så halkade jag pladask rakt i en vattenpöl, för dom som inte vet är det just nu isgata i umeå :/ snabb som blixten var jag uppe på fötter igen och skämdes såklart lite över min vurpa. Men hemma hos Åsa så upptäckte vi att min högra underarm var alldeles blå och hade svällt up ganska rejält.. "Oj, Lina det där ser inte bra ut" sa Åsa och Stina i korren uttryckte samma oro. Lägligt nog ringde mamma precis då och jag berättade om min lilla olycka.. "Lina, åk till akuten" var hennes respons.. Självklart gör ju jag som lilla mamma säger :p Så tisdagen den 16/12 kl. 19:50 fick jag för första gången i mitt liv besöka akuten, vill påpeka att det typ inte var en kotte där, så fick genast komma in på röntgen. Skönt :) hann till och med hem till filmen som började kl 21 och det var inte något benbrott heller utan bara en "mjukdelsskada".
Så nu sitter jag hemma med lindad arm och känner mig sådär lagomt fånig..

imse vimse spindel, torkar bort en tår..

det slutar här och nu.. I said, no more!

Det känns bra, vill bara få veckan avklarad så att jag får åka hem och fira jul med nära och kära :) Ni ska se att det kommer bli så bra så..

-Över bergen ekar orden, näsåker är bäst på jorden.. / från bästa 4an -98

äsch varför klaga..

Sitter och bara lyssnar på tystnaden som legat över dementos 4 på kandidatvägen hela dagen..inte en katten har levt om. det är så konstigt lugnt och skönt, har inte ens känt mig ensammen idag. Vilket iof kan bero på att jag suttit ute på cyberwebben mest hela tiden, där är det svårt att vara ensammen. Har snart vräkt i mig ett halvt paket pepparkaksdeg, borde väl sluta så jag inte får magknip.. 

By the way, igår gjorde jag det igen..en sån där grej som är så otroligt typiskt mig!
Var ju som sagt julsittning på Corona igår, redan vi 11tiden började kiki och jag med bestyren att göra oss fina, (som att nån bryr sig om hur man ser ut då man är full..) Sofia kom och fina det blev vi. Klockan 17.15 kom det en taxibuss och hämtade oss allihopa, nu skulle vi ut och ha roligt var tanken. Men väl på corona upptäcker jag naturligtvis att  jag lämnat leg och kårleg hemma. Gaah!! Hur gör jag för att lyckas så bra? Thanks to Daniel och Erik löste det sig iaf, fick skjuts hem för att hämta "the lost items" Nästa gång något liknande händer ska jag fan ge mig själv utegångsförbud, då är det bara för Lina att traska hem och sedan skylla mig själv för min klantighet..det måste finnas konsekvenser för sådant beteende!



Kiki och jag!

just hemkommen

julsittning på corona ikväll, det var trevligt..helt okej!

men i vanlig ordning är jag irriterande nog dum och naiv..när ska detta sluta, det undrar jag

desperate..

Just nu sitter 2 tredjedelar av Dementos (pörni befinner sig i malå) och väntar, längtar, riktigt suktar efter Tisdagsmys ;p
Myset består av Desperate Housewifes och Ben&Jerry glass, det blir första gången för mig..glassen alltså ;D

Åååå..nu börjar det!!  -kiki och jag beter oss just nu som två barn som väntar på lördagsgodis, vi behöver glass som kyler ner oss..

vilket liv..


Tack Filip Hammar och Fredrik Wikingsson för att ni förgyller en i övrigt tråkig måndagkväll :p





Har alltid gillat dessa två herrar, dom levererar alltid, på ett eller annat sätt!

funderationer


Dagens citat:
"Livet är en tragedi för de människor som känner och en komedi för dem som tänker."   Jean De La Bruyére

Själv ser jag mig både som en tänkare och en kännare och jag skulle nog snarare kalla livet för en parodi..

(Parodin är oftast riktad direkt mot kulturverket i sig. Idag driver parodier ofta med stereotypa människobeskrivningar och har klichèartad handling.)



lägenheten känns nu ganska öde..

Familjen, bestående av mor, far, simon, lovis, samuel och även millan(simons flicka) har vart här och hälsat på torsdag till söndag. Ska erkänna att efter dryga 20min var jag ganska så mättad, vars jag än i lägenheten gick så hörde jag mitt namn ropas ifrån alla håll. Men det var trevligt också såklart, det spelades en hel del guitarhero och singstar.. min kära syster slog igång spelet när hon vaknade och sedan stängdes det inte av förens sent på kvällen.
 I övrigt har helgen vart helt okej, blev en tvådagars på nh.

näe..nu blir det till att sova och ladda inför veckans praktik :P

så trött, så trött..

Så, Traffic light på NH, kan väl beskrivas som en helt okej kväll. Eventuellt lite mysko också, men det är inget vi behöver rota nå djupare i..
Vet inte riktigt vad man ska tro eller tänka i dagsläget, kanske beror på alkoholen..vem vet

friday

fest hemma hos dementos :) haha..mamma, pappa, syskona, vi, marie, moa, micke, larsa och camilla! very nice
 nu blir det traffic light på NH!

tisdagen..

Hopp är ett slag lycka - kanske den största lycka denna världen kan erbjuda..

det var väl i princip det jag ville säga..

RSS 2.0