Återspark

Igår Lördag hade vi i forna Lag Gult ordnat återspark för våra kära faddrar och generaler, temat för kvällen var Barnprogram och riktigt många hade ansträngt sig med kostymer! :D
Kvällen började med en regel för generalerna, varje gång Bolibompa introt spelades skulle dom dricka det dm hade i handen :P detta ledde givetvis till att vissa blev en aning överförfriskade! Under kvällens gånga hade vi även en del lekar, bland annat limbo, barnprogramsquiz, sånglek och en speciell lek för generalerna!
Om jag får lov att säga det själv så var det en förbannat bra första fest ;)
haha, sedan kom det där ögonblicket som jag inte är så stolt över xP När alla skulle på krogen så gick jag och Linnea lite före för att hämta hennes börs hos mig..självklart fick jag för mig att vi skulle lifta hem till mig och naturligtvis så glömde jag min väska i bilen. Så det blev en billig kväll för mig :p som inte ens kom in på krogen, men det blev en kort kväll för några av de andra med :) så jag är inte alltför besviken!

image21

Allt som allt var det en skit kul kväll!!

helgen väntar..

Men först så ska morgondagens examinerande redonvisning gå av stapel.
Grupp N1 har kämpat och jobbat på hela veckan, så jag hoppas att det kommer gå bra imorn :)

Sen har vi ju då lördag och den efterlängtade återsparken, egentligen bara en jäkla bra anledning till att festa!
Vi har iaf planerat och fixat sedan några veckor tillbaka nu och vi har nog det mesta klart.. Tydligen var meningen med en återspark att de som fixade festen även skulle supa ner ex. generalerna xP sånt är ju verkligen vad man vill höra bara nån dag innan festen!

Aja..hoppas att alla blir nöjda och glada iaf, vi har då gjort så gott vi kunnat..vilket borde vara mer än tillräckligt!

Sjukt härliga tjejer!!

ses på gymet ;p eller på lördag!

godmorgon!

Fan vad skönt det är att börja dagen med en joggingtur i solen :)
Bäst att kasta sig in i duschen nu, så jag hinner på skolan i tid..

längtan..

något som kommer och går, oftast så kommer den smygande alldeles för ofta..
Det är lite oklart just nu med flytten, men jag hoppas att vi ordnar upp det så att alla parter blir nöjda..annars blir det Lina som står där med en 4a på halsen ;p men så långt ska det väl inte behöva gå!

Nääe..längtar efter sommaren och "hemma" nu jag :p (en köttbit och en kall öl vore inte fel)

image2  image1

torris!

Har haft den första torra helgen på väldigt länge, och det var himla skönt!

I fredags hade vi en första grillfest :) vilket var hur nice som helst, Kiki och jag grillade hamburgare med massa gott och friskobröd. Och igår var vi hos Moa och planerade lekar till våran Återspark :P Så det ar vart en bra helg trots uttorkningen ;) Har även hunnit med två korridorsfikan ikväll, ibland har man tur!!

Ska ta och se färdigt på Prettywoman nu :)

en dag..

Och vilken bra dag det har varit sedan :) Är helnöjd!
startade tidigt imorse med en joggingtur, som sedan följdes upp med lite träning på Iksu. Efter en sån start på dagen kan det knappast fel :p Soolen har lyst från den blåa himlen och även bränt mig, på bla. näsan..typiskt!
Men är huvet dumt får kroppen lida :p
Fick iaf en hel del plugg gjort, vilket var bra..går fruktansvärt bra att plugga ute i solen!
Eftermiddagen bjöd sedan på fika med Greta :) Och man kan väl säga att dagen avslutades med att fick äran att klippa Louise ;p samtidigt som vi såg på sytycd och åt glass!

Just det, jag har kommit fram till vad jag ska vara på återsparken nu :D Lilla My!!

image18 Burned!!!

gaaah

Jag blir tokig, har suttit å letat barnprogram i flera timmar nu :/ men jag hittar inget som jag vill vara på Återsparken.
Typiskt, hade ju planerat att vara Ika i rutan, långt före vi ens spikade barnprogramstemat :p hade till och med min outfit klar! Men, är ju inte nå kul å vara det om andra tänkt vara ika också..

I need help!!!   vad ska jag vara??

sunshine!!

Det är helt otroligt fint väder ute idag :) och jag har tänkt försöka ta vara på det till max!
Har vart på ub och pluggat några timmar, men nu tänkte jag sätta mig ute och läsa lite värdegrund istället.

Blev glad då jag loggade in idag, hade fått så många trevliga kommentarer om föregående inlägg..då blir man motiverad! Thanks!

new look

image15

Klippning idag :) Kändes tok skönt att få bort det slitna fula gamla håret!

Nationernas hus

Japp, kom just hem ifrån nh, var där med några ur klassen :p Himla trevligt faktiskt, blev tacobuffe och några cubes! Är ledig imorn med, vilket känns skönt :) ska  gå och gymma så fort jag vaknar! Sen bestämde Linnea och jag att vi ska gå och beställa tid för gaddning, så ska försöka hinna med det imorn med ;P
Har vart en lång men bra dag!

Hoppas och önskar att min kråka kommer hit i helgen, vre så himla kul..

så kan det gå..

Först och främst, vi äkte ur slutspelet igårkväll :( jäkligt trist! Men är det andra laget bättre, så kan man inte göra så mycket annat än att kämpa in i det sista..
Tack för den här säsongen fbk!

Började igår en ny kurs "Värdegrund och hållbar utveckling", tror att det kommer bli en rätt intressant kurs.
Idag fick vi se en film med Al Gore - En obekväm sanning (tror jag den hette). Grymt bra var den, fick en att verkligen förstå vars vår lilla värld är på väg..och jag kan lova att det inte såg speciellt bra ut :/ Vi måste agera!!

Idag var jag och mina blivande sambosar, Kristina och Pernilla och kollade på en 4a :P Så till sommaren blir det flytt.

Det var min vecka so far...

RSS 2.0