packning pågår

Stanna upp i nuet, skjut inte allt på framtiden..

Det var ett av dom visdomsord som jag fick idag. Sista dagen på svenska skolan var det idag, så vi hade en liten avslutningsfest uppe på Nansenfield :p det var väldigt trevligt, alla var där och vi fick massor av kramar, blommor, tacktal och till och med en liten dikt. Det kändes väldigt bra måste jag säga men också lite sorgligt, vi har juh ändå varit med och startat skolan och varit med nu i 9månader..jag hoppas innerligt att det kommer fortsätta gå bra för dom och att dom hittar nya lärare.
Och gulliga Camilla, hon hade med sej blommor och presenter :) Blev så himla glad, hon hade gjort ett fotoalbum med massa söta bilder på Benjamin och Gabbi..sedan så fick jag en jättefin bok också! Känns himla konstigt att imorgon är sista dagen jag jobbar hos dom, usch vad jobbigt det kommer bli :( Tur att det väntar en sommar därhemma också!

Fast nu ska juh jag dock jobba heela sommaren, 9veckor rättare sagt :p men det ska nog hinnas med en hel del annat också!

jaa, 7 dagar kvar nu alltså..sedan sitter vi på planet till England :) Det ska bli underbart att få se både England och Italien innan vi kommer hem till Sverige igen!
Har en hel del kvar att handla innan jag åker hem med, fast jag vet inte riktigt hur allt ska få plats :S men det får väl bli ett senare problem..än så länge har jag bara packat papper och påsar :p


Näe nu ska jag nog ta och sova lite ;) måste juh kliva upp extra tidigt och ta vara på dagarna som är kvar..


ett litet citat ur boken;
You must look deep inside your heart and ask what you really want.
If your immediate answer is "dessert," you probably missed your heart and went directly to your stomach.idag..

Klockan är nu tolv minuter över elva ch jag har precis sett på Lost - the finale..tänker dock vara tyst om hur det slutade, anar att ni inte kommit så långt där hemma ännu!

innan jag påbörjade detta blogginlägget så läste jag igenom det senasteinlägget och jag måste erkänna att jag tyckte om vad jag skrivit...det kändes hoppfullt på något vis :)

Tror dessvärre inte att jag lyckas med det ikväll, det är konstigt..jag sitter och er på nyheterna nu och alldeles nyss berättade dom om Joseph. Han var en 20årig pojke härfrån redondo/Torrance, idag hittades han dödad och torterad i Bagdad.. Det är helt ofattbart hur många människor som är ivägskickade till Irak, när ska det få ett slut?! och vad är egentligen meningen med allt detta dödande..
Näe, usch..vad är egentligen meningen med någonting, varför föddes vi inte bara som odödliga..
Det är konstigt ändå, man vet juh aldrig hur eller när livet kommer att ta slut!

(fick precis höra att det visst kommer komma en fjärde säsong av Lost, så småningom och det ryktas att den ska vara värd väntan)

men nej, nu ska nog Lina ta och sova litegranna, Imorgonbitti ska jag kliva upp och kolla på American Idol och sedan ska jag gå och vara med världens sötaste lilla 1åring :)
fyy...vad jag kommer sakna mina barn!!!


image4

små små betydelsefulla ord..

tänk att sånna där små rackarns ord kan vara så svåra att säga ibland..speciellt vid dom tillfällen som det verkligen gäller.

Jag tänkte ikväll försöka mej på att göra något vettigt utav denna bloggen, men det är fan inte lätt :p
dagarna går fort nu, bara 16 dagar kvar tills vi åker hem..fast först blir det förstås två dagar i London och sedan en vecka i underbara Italien. Kan inte tänka mej ett bättre sätt att avsluta vår resa på!! Dom senaste 9månaderna har verkligen inte vart annat än ett privilegium, har haft ett i princip problemfritt liv fyllt med sol, palmer och underbara barn :) som jag kommer att sakna som tusan!!

Jag har en sommar idyll med ;p och ja, du är förmodligen också med på något hörn! Man kan nog säga att det är Åsa's idyll med :) hehe..vi har juh som sagt haft ett tag på oss att drömma om sommaren!

Åsa Kristina Olofsson - she's my person                       

Snart kommer Lina hem igen, så passa på och njut medans jag är borta..


 image3    image2    image1   

tillägnat lunarstorm..

Förr brukade alla mina dagboksinlägg hamna på internetsidan lunarstorm, men det är det slut med nu. Tvivlar starkt på att lika många läser när jag skriver här, men det är kanske bara bra!

Iallafall så sitter jag här nu, det är onsdagkväll, svenska skolan är avklarad, mat har man fått i sej och alldeles strax börjar One Three Hill :) det har jag sett fram emot hela veckan!


Jag tror jag smäller av, här har jag suttit i över en timme och skrivit här också stänger internet av precis då jag trycker på spara!!! Jag som hade skrivit så mycket bra...faaaan!!!!
skit internet
 

RSS 2.0