idag, igår eller imorgon..

oj, jag sitter här helt mållös..vet inte alls hur man ska beskriva känslor som man inte själv förstår..

hmm..jag kan juh börja med att berätta att det här blogginlägget inte kommer vara speciellt intressant för dej som inte redan känner till fakta.

Just nu är vädret här i L.A väldigt lika som mitt sinnestillstånd - mulet med vissa regnskurar..
Det har juh som sagt hänt vissa saker som gör att jag önskar att jag vore hemma, speciellt hos mina syskon. Vet inte hur det känns, tror inte jag känner något alls..det är bara tomt. Jag funderar en massa hela tiden, förmodligen därför det är så mulet..men regn perioden är nog över, den varade nog bara en dag. Känner mej som en isbit, kall och hård :/ Men som man brukar säga, efter solsken kommer regn! så det är väl bara att hoppas på det då..
Det är svårt att greppa vad som händer när man är så himla långt borta..vill hjälpa, men vet inte hur.
Faaan!!!!
nu kom regnet igen, vet fan inte vad jag ska tro..kankse bara att acceptera, finns inget som heter för evigt  :'(

första dagen på Sommaren..

Tydligen så skulle man ställa fram klockan en timme inatt kl:02.00 Fast den informationen nådde visst aldrig fram till mej. Så jag klev upp som vanligt vid 8 tiden, gick ner och gav pojkarna lite frukost..kikade sedan ut och såg att det redan var riktigt fint väder! :) "Jippi" - tänkte jag, nu skulle jag hinna gå ner på stranden vid 12tiden efter att jag hade varit hos Camilla och jobbat.
Tiden gick iaf och klockan blev 10 så jag gick iväg till Camillas hus (som bara ligger ett kvarter bort) Men när jag kom dit så märkte jag att klockan inte alls var 10, den var 11 så jag var alltså en timme försenad..tur att Hon redan hade förutspått att jag nog inte hade ställt fram klockan!
Dagen blev dock rätt lyckad ändå, fast att jag hade "förlorat" 1 timme :p Jag och familjen gick ner på stranden efter att jag kom hem ifrån jobbet och sedan åkte vi till Vanessa och Ryand på Barbecue :D Mycket trevligt!!

Idag var iaf en av dom varmaste dagarna sedan jag kom tillbakaoch ändå var det juh bara sommarens första dag, så det känns väldigt lovande inför dom återstående månadera! :)

jag har endast 96dagar kvar här i underbara Redondo Beach nu, så jag ska verkligen försöka göra det bästa utav dom!!

Saker som jag vill/SKA hinna med innan jag åker hem;

 • Surfa - väldigt viktigt för mej, vet inte riktigt varför men..
 • Bli ännu bättre på engelska - vill kunna prata utan minsta osäkerhet
 • Festa i Hollywood - måste bara göras
 • Gå på Konsert - helst ett stort band såklart
 • Åka till Las Vegas - borde egentligen stå först på listan
 • Knäppa mera kort - så man har minnen av allt
 • Köpa ett par True Religion Jeans - vill ha
 • Träna och komma i form - Kan juh inte komma hem och se ut som en fläskkorv ;p
 • Spela Bandy - Nu när jag har köpt klubba och allt
 • Bada med delfiner - a dream come true
 • Ha hela familjen Lundgren på besök - Så jag får dela med mej av mitt liv här..
 • Köpa en helt ny garderob - Har redan kommit en bra bit på väg :)
 • Träffa nya människor - och bilda flera bekantskaper
 • Sola, Bada och bara Njuta!!!

Finns förmodligen mera också, men det där får räcka för nu..Gör juh en del saker som jag inte avslöjar också ;D Måste juh få ha vissa hemlisar..

Puss hej!the first sign of life...

Första inlägget i min nya blogg alltså, bäst att göra det minnesvärt då kanske..

Lika bra att skriva om min dag då kanske, synd bara att den inte har varit så jätte intressant.
Har haft lite av en familjedag med familjen Sullivan idag, som består av; Greg, Ann-Sofi, Tobe, Zac, Brianna (vissa helger) och nu Lina! Dagen började iaf klockan 9 med att Tobe hade Baseboll match, dom är så söta i sina små matchkläder och Tobe är såklart bäst fastän han är yngst i laget! Sedan fortsatte dagen med lunch, grillat och kornärtskockor fick vi :) hehe..riktigt gott faktiskt! Mitt under lunchen lyckades jag självklart säga något urbota dumt.. "hmm, we should really clean the windows" så, ja då gjorde vi det. I vårat hus finns det 13 ganska stora fönster plus en fönsterdörr och vi har inte sådana här svenka fönster som öppnas utan våra fönster är som skjutdörrar. Jag kan säga att det tog sin lilla tid att putsa alla fönstrena :p  Men tro det eller ej så hade vi ändå ganska skoj! För att komma åt alla fönster så var jag tvungen att krypa runt uppe på taket, bra utsikt hade jag iaf :) Och mina två små effektiva assistenter gjorde allt för att göra mitt arbete lättare.

Kvällen har varit helt okej den med, tog ett dopp i Jacuzzin efter allt fönsterputsande, sedan åt jag och pojkarna middag, medans Greg och Sofi gjorde sej i ordning för en krogrunda :)


Nu sover barnen och jag är ensam i huset, tycker att det kan vara väldigt skönt det med..sitter vid datorn och smuttar på en muddslide ;p hehe..tyckte jag var förtjänt av en lite drink så här på kvällskvisten!

Näe..nu får jag Tacka för mej, iaf för denna gången. Ska kika på "The Departed" nu!

Take care now!
 


RSS 2.0