47 days to go..

söndag kväll här i L.A och Lina har suttit barnvakt åt två av de sötaste barnen på denna jord..hur ska dom klara sej utan mej ;)  För jaa, snart så bär det av hemmåt igen, det kommer bli riktigt jobbigt att lämna allt detta..men det ska också bli väldigt skoj att få komma hem till verkligheten igen! Känns nästan som att jag har varit i en annan värld för ett tid, en värld där  solen alltid skiner och där man bara kan rå om sej själv. Ojoj, vad klyshigt det där lät :p men så ligger det iaf till.

Imorgon kommer familjen hit också, ska hämta dom på flygplatsen kl:1 undrar hur det kommer bli att ha dom här..i min värld liksom. Fast det kommer nog bli roligt, även om det kommer kännas lite konstigt också!
Kommer iaf att bli 2 fullspäckade veckor, men sedan hoppas jag att mitt nya leg ska ha kommit :) Trist att inte kunna gå ut juh!

Men nu ska Lina ta och sova lite..så Godnatt på er!

nytt

Det var nu ett tag sedan jag skrev, helt ärligt så förväntade jag mej mera av mej själv när jag signade upp för denna blogg..

Men icke..mycket har förändrats under dessa sju månader här, men min diciplin är fortfarande lika dålig och jag kommer nog alltid att vara en laid back norrlänning :) med andra ord; Seg..
Lika bra att du som så många andra lär dej leva med det!!

jadu, nu är tiden knapp..hur ska man hinna med allt egentligen?
Är juh så mycket som jag vill göra, men samtidigt gör det inget om jag inte hinner med allt. För tiden som jag har spenderat här har redan givit mej så otroligt mycket.. Det är så svårt att beskriva bara, det är egentligen mest känslor och intryck som vardagen här består av. Jag blir lika förundrad varje dag över att jag inte saknar något därhemma i sverige, iaf inget som jag riktigt kan sätta fingret på..
Jag undrar vad tusan man ska ta sej till efter sommaren, finns inte en chans att jag bara kommer kunna flytta hem nu..det har gått för lång tid och för mycket har hänt sedan jag åkte. Men vars ska en arbetslös yngling som jag ta vägen? Känns som att jag skulle vilja bo i en stad, kankse bara en liten stad skulle räcka för att mätta min nyupptäckta hunger ;p
men men..det får väl bli ett senare problem antar jag, först och fråmst ska jag njuta av den dyrbara tid som jag har kvar här och efter det ska jag hem och bara njuta av sommaren i Näsåker...
vad som sker därefter, det återstår att se..

see ya'll soon!!

Uppdatering!

Japp, en kort liten uppdatering ifrån veckan som gått (är det iaf tänkt att detta ska bli)
Veckan började juh inte så vidare bra, pga sjukdom kunde jag inte jobba som det var tänkt den här veckan..vilket suger :( för pengar behöver man alltid, speciellt när man har massa saker planerade!  

Iaf så var Jag och Åsa med Chovin i Hollywood och festade i Onsdags efter skolan, eller jag var faktiskt chaför...tro det eller ej! :p Första och sista gången..fast det var faktiskt inte så illa ändå :) Hade riktigt roligt! Vi började med att gå till Area men nix..där kom vi inte in, så ist gick vi till Privilege. Det var en helt okey club, lite annat än barerna i Hermosa ;P 
Jaa, sedan sov man väl i en 3-4timmar innan det var dags att liva upp och jobba. Tack vare att Lilla Gabbi fyllde år på torsdagen så fick jag följa med henne på en liten hästutflykt :D Var skönt att sitta på hästryggen igen!
Hihi..och på kvällen åkte Lina och Åsa in till Staple center och kikade på Hockey!!! Shiiit vad roligt det var.
L.A Kings mot Vancouver :) Det var otroligt mäktigt att se Sedinarna och Näslund spela i NHL och som dom spelade...Sedinarna var gjorde 2 av 4 mål, men var inblandade i alla. Kan bara säga; ojj..

Jaa, och sedan kom Fredag igen :) Lina tog sej ner till Hermosa för att ta en drink med en ny bekant. Mycket trevligt!! Haha..fast när jag kom hem så hade jag glömt nyckeln, så det vara bara att ringa efter skjutsen och åka hem till en sovande lite Åsa ist ;p Min räddare i nöden..

to be continued..
  

helgen, som tog slut..

Den här helgen började riktigt bra, spontan och rolig :) precis som jag vill ha den! Dessvärre slutade den inte lika bra som den började, men jag antar att det är så det ska vara.

Fredag
Vaknade och tog min dagliga promenix längs stranden, denna dagen var det alldeles extra skönt också :) solen sken och surfarna tog sej an vågorna. Det visade sej att dagen bara skulle bli bättre, när klockan blev halv ett hämtade jag pojkarna på skolan och vi spenderade sedan eftermiddagen på stranden :) riktigt mysigt!
När vi kom hem så fick jag veta att jag inte längre skulle jobba på kvällen, så jag följde med Erik, Simon och Rich till ett ställe som hette "Union Kattel" eller något likanade. Hade iaf riktigt trevligt, vi åt mat och drack öl! Senare kom även Chovin ner dit också, så vi drog vidare ner på piren och gick till ett par barer där :P Hem kom jag inte förrens klockan fem..Men roligt hade vi!


RSS 2.0