helgen närmar sig..

Dagen börjar bra med att jag försov mig..
Skulle gå på skolan tidigt och göra bort lite restuppgifter så att jag kan fokusera på nutid och frmtid på måndag. Men eftersom jag har en regel om att inte plugga på helgen, så lär dom nog ligga kvar där dom är tills nästa vecka. Jag kan inte påstå att jag är den effektivaste studenten just nu!
Dessutom har det snöat 2dm inatt och det håller fortfarande på..kanske kommer en till vinter nu, vi hoppar över sommar :p
Igår sökte jag förresten mitt första jobb någonsin, skickade in cv och personligt brev :) håller tummarna för att jag får det, vore toppen att vara säker på att man har jobb året ut!

detta är för din skull Moa!

Är likt förbannat värdelös på att skriva här, mest för att jag inte anser att sånt jag gör är så speciellt intressant.. men så slog det mig idag att jag istället för att blogga skriver sådana där fruktansvärt onödiga status uppdateringar på face book heela tiden istället. Vilket ju känns lite pinsamt!

Nu när jag tänker efter så har jag faktiskt en hel massa onödig information som jag skulle vilja förmedla :p fast det får bli imorgon kanske...

RSS 2.0