stjärnor hit och tecken dit..

Har suttit halva kvällen och försökt förbereda mitt tema inför imorgon, det ska handla om astrologi..fast på en 6årings nivå. Faktiskt inte så lätt, själv har jag inte så stor koll på sådant där heller och det gör saken ännu svårare. :p Men det ska nog gå bra, har iaf förberett pysslet. Om det är någon som har en bra förklaring på vad ett stjärntecken är, så dela gärna med er!

Annars är jag riktigt nöjd med både praktiken i stort och med mitt rymdtema :) Hittills har det gått som på räls och barnen har varit förtjusta i det mesta som jag lagt framför dem!

and it's over..

Helgen, semifinalerna och vintertiden!

Två av tre känns riktigt bra att dem är över, ska bli skönt att det snart är sommar (även om det snöat i helgen) och det ska bli grymt skoj att se Färjestad ta sig an HV71 i finalspelet..tror att det kommer gå som på räls :D
Men att helgen är slut känns inte riktigt lika kul :P Fredrik åkte hem för ett tag sedan och sedan dess har jag sett på parlamentet och svullat i mig glass, (i stora lass) men det är väl egentligen ett privilegie att få njuta av en lugn och skön helg..som samtidigt var rätt händelserik med bla. "jordens timme".
Jag undrar hur många det var som släckte ner helt??

well, time for bed.. Night night!

btw!

Så här såg kiki och jag ut i lördags morse när vi klev ur sängen..

 

Tack Moa!! ;P

yesterday..

was a bloody good day!

Färjestad totalt utklassade stackars Skelltfeå som efter tre matcher inte lyckats få in ett enda mål på Gustavsson..och jag tror ärligt talat inte att de kommer få till något mål imorgon heller.

Praktiken går också bra :) trivs med barnen och min handledare. Jag borde nog börja fokusera på skrivuppgifterna snart, så att jag slipper sitta med det hela påsken.
Anyways, det var tänkt träning idag :p men det får bli en prommis ner till strömpilen ist! Men det tar vi igen imorgon, om vi ska orka springa Blodomloppet är det bäst att träna hårt och länge :)


Årets första..

Hockeymatch :D 
shame on me!

Men ikväll bär det av till Skellefteå (blir förresten mitt första besök i den staden också) för att se semifinal 3 mellan Skellefteå - Färjestad. Jag tror och hoppas att det blir en lika bra match som det två föregående!

fredagsmys!!


Ja, vad säger man.. Moa fick sitt hår färgat iaf, vilket faktiskt behövdes ;P Sen så var hon snäll nog att fixa mitt och kikis hår med. Tydligen ska vi vakna lockiga imorgon :) så det återstår väl att se! 


en dag, vilken som helst!

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for..


Ute i naturen!Hade längdskidåkardag med klassen och helge idag, roligt faktiskt :) men lite jobbigt också när man som jag inte stått på ett par skidor sen småskolan.
 Min packning var dessutom fenomenalt bra, hade med extra skor, täckbyxor, tjocksockar, en extra tröja och massor utav gott fika :) Dock hade jag råkat missa att packa ner en liten detalj.. *suck*
Efter att ha fått av mig skidor och väska utanför dörren upptäckte jag att jag inte hade någon nyckel och varken pörni eller kiki svarade i sina telefoner heller, så jag fick gott sitta där i trapp-uppgången i dryga 45min, lot of fun!!

saknar dagen efter hänget!

Igår var det fest hemma i Dementos, vi firade Malin som blev ytterligare lite äldre. En riktig tjejfest blev det och det var otroligt skoj att festa med så många av mina närmaste vänner på samma gång :D väldigt lyckat!!
Dock blev det en jäkligt dyr kväll, Coverclub är definitivt inget ställe jag har råd att gå på speciellt ofta..fast jäkligt kul var det ju :) får kanske bli vid mer speciella tillfällen.

Anyways, det jag ville få sagt var ju egentligen att jag tycker söndagar har blivit veckans tråkigaste och mest onödiga dag. Vilodag...pyttsan! Det var helt enkelt bättre förr, när söndagarna var till för att bakishänga, se på film, käka pizza och snacka skit! Nu när man börjar bli lite vuxen (som en del påstår) så finns det inte tid till att bara hänga en hel söndag och det tycker jag är synd..

RSS 2.0