girls night outBästa kvällen på jävligt länge :D

Sanna och Malin kom till kollektivet vid halv 6 tiden tror jag, vi hade iaf himla trevligt, åt pizza och drack vin. När pizzorna var borta och alla flickorna var mätta och belåtna blev det "ölspel" då någon införde regeln inga namn fick vi ist nicknames under kvällen. Kikilicious, Curly, San-pan, Pöörni och Blondie ;p
Fullt medvetna om att det låter som något ur en gammal greasefilm användes dessa nickname flitigt hela kvällen! För att bota/skrämma bort min hosta sjöng vi förstås också singstar innan taxin kom och hämtade oss för färd mot O'learys :) Stackars liten taxichaför, kan inte haft det lätt. Någon gång under taxiresan bestämdes iaf att kollektivet skulle heta "musfällan", vilket faktiskt var det första förslaget redan i våras då vi skrev på kontraktet, dock inte spikat än!
Allt som allt var det en sjukt rolig kväll, vi dansade, blev bjudna på shots och drinkar av två pokerspelare (om dom nu var det), vi lyssnade på Marmeladorkestern, Kikilicious stod på scen med Markolio (medans curly blev bortdragen av vakter), Pöörni tappade sin mobil och vi var alla glada och fulla..precis som det ska vara! :)

Kan leva på denna kvällen länge!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0