one week..

Har nu klarat första veckan som universitetsstudent :) gick ju riktigt bra det!
Det känns så otroligt skönt att man fick börja lära känna flera ur klassen redan förra helgen, då nollningen började :p Skulle vilja säga att man nog känner dom flesta i klassen nu, mer eller mindre, dock hade jag nog velat hamna i grupp M där resten av lag Gul och Malin är..men det är många trevliga och roliga people i grupp N med :)

Igår var det iaf Phösarfest/Lag Fest :D Alla i lag Gult närvarade, utom våran nykomling therese som var tvungen att åka hem till Skellefteå! Men vi hade iaf jäkligt kul :) Lagfesten var hemma hos fadderJenny, Generalerna kom också förbi och festade en stund :) hehe..vi hade förberett en lite överaskning till dom och våra faddrar, vi gav dom varsinn Gul ros!! Blev en riktig succe kan jag meddela ;P Sedan blev det Krogen Krogen, där vi mötte upp de andra lagen! :) En rolig  kväll blev det!

Lag Gult är lätt Bäst på fest!!

Så, ikväll så ska vi i lag Gult ha en liten get together :) Tacomiddag! Sedan blir det Hårdrocksfest med de andra lagen, phösarna/faddrarna och såklart Generalerna!

Lina trivs i ume..kom och hälsa på snart!

Lag Gult, Bäst på  fest!!

flytt!!

Nu är man alltså Umebo :P och någontng säger mej att jag nog kommer trivas rätt bra som det!
Igår på eftermiddagen nån gång hade mor, far och jag lyckats kånka in alla mina grejor :p (Är superglad att jag tog med min egna säng) sedan åkte vi på rusta och inhandlade lite småsaker, efter det tog vi en sväng förbi hos madde och packade in lite av hennes grejor i bilen. Fick även en påse böcker utav henne :) tack så mycket, dom kommer bli väldigt användbara!

Hihi och så över till det roliga/skoliga ;)
På måndag är det inskrivning eller registrering kanske det heter, då börjar pluggandet!
Meen, redan imorgon börjar Insparken för oss nykomlingar :D Vi har fått ett schema som ser ut så här;

Första kvällen, fredag - då blir vi välkomnade, blir nog till att leka och lära känna varandra!
Lördag - På dagen är det poängjakt nere på stan och senare på kvällen blir det 80-talsfest!!
Tisdag - Vinter OS tydligen, frågan är i vilken snö då? och på kvällen blir det utgång :)
Onsdag - Myskväll, se på film och spela spel!
Fredag - Feest igen :P förfest med vår grupp sedan möts alla upp på ålidhems Krogen krogen
Lördag - Hårdrocksfest!!!
Onsdag - Nostalgikväll..
Lördag - Sittning, då vi officiellt går ifrån nollor till ettor ;)


Tror att det kan bli mycket skoj här!!

tankar tankar..

Vad skulle man göra om dom en dag inte fanns där mer, utan bara tog slut..ett jäkligt trist liv man skulle få då. Jag skulle gissa på att säkert 80% av en dag består utav miljoners tankar.
Just nu snurrar mina tankar lite extra mycket och då särskilt på  kvällen då man vill sova, förbannat irriterande är det!
Igår till exempel, lyckades inte somna förrens vid 2tiden..vaknade som vanligt trodde jag, klev upp klädde mej och allt sånt :p Gick in i huset för att äta frukost innan jobbet, slår mej ner vi datorn och upptäcker att klockan står på 2.36 Jag var helt ärligt tvungen att kolla på 4 klockor innan jag slutligen gick ut och la mej igen..
Och detta bara på grund av nån slags stress som förmodligen också gör så att tankarna snurrar i 190!

NU är det iaf ganska precis en vecka kvar tills den stora flytten blir av :) Umeå-Ålidhem-Fysikgränd där kanske jag kommer spendera dom närmaste åren. Känns lite konstigt, att lämna hemmet och tryggheten efter så många år ;p Men samtidigt spännande och väldigt roligt! Måste erkänna att lite stressad är jag över att flytta och börja SKOLA inom loppet av 2veckor :S Men det ska nog gå bra, bara man blir lite hemmastadd så! :)

Nu ska jag göra ett rejält försök att sova lite, jobb imorgon och då gäller det att vara pigg!

take care now!

RSS 2.0