Nu har vi kommit fram till slutet på denna resa..

Sitter just nu i ett hus ute i Saltsjöbaden tillsammans med den sovande familjen Heinz och åsa. Själv så är jag vaken och lysnar på regnet som smattrar mot taket, var juh ca 9månader sedan man senast hörde det så..det är lite mysigt faktiskt :p även om min mage skriker efter frukost, svensk frukost :P känns bra att äta lite nyttig mat nu när man vart i Italien och levt på pasta, rosso vino (rödvin), crossainter och cappuchino! 
Ja, som sagt så tog vi en liten omväg när vi skulle hem ifrån usa :) först blev det London i ett par dagar, det var väldigt kul at ha sett den staden och fått ett hum om hur det är där. Skulle möjligen tänka mej att åka tillbaka dit för fotbollens och ölens skull :P Sedan så reste vi vidare till Italien, denna gången med familjen Biletz. Väl i Italien så träffade vi familjen Heinz och familjen Falcone, som redan hade anlänt och gjort sej hemmastadda! Vårat hem för de kommande dagarna var en stor äldre italiensk villa med egen vingård (så underbart häftigt) och pool. :) Ska väl inte klaga alltför mycket ;p Dagarna i Italien var helt underbara iaf :) Och jag skulle mycket väl kunna tänka mej att åka tillbaka dit!
Tack för en fantastisk upplevelse (familjerna ovan), kommer sent att glömma allt det som vi har fått vara med om!
och ett speciellt tack till kiki, utan henne hade jag förmodligen fortfarande suttit hemma i Näsåker, arbetslös, ensam och mest troligt roat mej med att gå ut och bli för full.. *no effence* (hade jag gjort det hade jag nog vart lika glad ändå).

Måste erkänna att jag redan saknar Redondo lite, maten, kulturen, folket, miljön och framför allt språket :p kommer nog ta et tag innan jag vänjer mej vid svenskan igen! Trots att jag lämnat mycket, så har jag fått så enormt mycket med mej i bagaget hem, jag tror och hoppas att en förbättrad version av Lina ska komma hem! :)

Men nu är det snart Midsommar :) hoppas på mycket sol och värme!!

See ya!

RSS 2.0